SAANKO?

14. tammikuuta 2014
Saanko olla edes hiukan rakastunut tuoliin? Olen! Kuvassa on viimeisin löytöni. Aarteeni on valmistettu Joulukuussa vuonna 1978 Stockarydissä Ruotsin Smålandissa. Se on aivan upea ja maksoi vaivaiset 5 euroa. Tuolit ovat todella sympaattisia esineitä. Voisin kutsua itseäni "tuolifriikiksi". Sitä minä olen!

/Tänään on upean valoisaa! Siksipä kuvasin armottoman määrän otoksia. Tänään on luvassa iso määrä kuvia meiltä. Mukavaa Tiistaita!/

4 kommenttia

 1. Noi tuolit on kyllä ihanat ja kivasti oot keränny sekalaisia pöydän ympärille. Anoppilassa on noita samoja, myrkynvihreinä..heh..mutta niin parhaat istua! Hyvä LÖYTÖ, jälleen kerran. ;)

  Mun pitäs jaksaa maalata meidän oliivinvihreät ysäri-tuolit..ehkä mustaksi.. :P

  VastaaPoista
 2. Saat, minäkin olen rakastunut noihin! Löysin presiis samoja koivunvärisenä neljä kappaletta noin vuosi sitten, ja nyt ne ovat palvelleet valkoisina ruokapöydän tuoleina paremmin kuin hyvin. :) Voi kun löytyisikin vielä yksi tai kaksi tuollaista tummaa...

  (PS. Kiva blogi!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuu, mahtavaa koivun värisinä <3 Mä tarvisin sit yhden sellaisen ;) Kiitos Pirita ja tervetuloa! <3 Täytyykin katsastaa sun, jos tuosta sun nimen takaa löytys ;) Terkkuja!

   Poista
  2. Niin ja nythän mä vasta tajusin, että sulla on se unelmien kauppa <3 Pitää poiketa, kun on siel päin liikkeellä :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne