STOCKHOLM

1. tammikuuta 2014

KUVA: IKEA

Vitriinikaappi kuuluu tulevan vuoden hankintoihini. Jos en löydä vahaa käytettyä, ostan kuvan kaapin. Kyseessä on tietenkin Ikean STOCKHOLM VITRIINIKAAPPI. Kaappi löytyy myös keltaisena. En tosin ole vielä päättänyt minkä värisen hankin. Keltainen olisi piristävä, mutta koska vaihdan värejä sisustuksessa usein, on se haastavampi eikä välttämättä sovi ihan kaiken kanssa. Minkä huonekalun te aiotte hankkia vuonna 2014?

/Aika rientää. On valmistauduttava illan työvuoroon. Ennen sitä vihjaan "Erilaisesta Arvonnasta" Julkaisen sellaisen pian. Pysykää kuulolla! Ajöss!/

10 kommenttia

 1. Oikein kivan näköinen, en ole tuota aikaisemmin huomannutkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä tykkään. Mä en noin muuten ole mikään vitriinikaappien ystävä ;) mut olis niin käytännöllinen ja kiva kun keräilyastiat näkyis ;)

   Poista
 2. Meillä on pojan huoneessa itse tehty tuommoinen kaappi. Runko löytyi roskalavalta ja alle isä teki jalustan. Se on tosi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kiva! <3 Osaiski ite tehä niin tekisin vaneerista ja lasista :)

   Poista
 3. Vi har letat efter en vitrin hur länge som helst så lycka till :) Ta inte den som vi ska ha! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ;) Ja, jag har också märkt att det inte är lätt att hitta en vitrin :/

   Poista
 4. Sohva on number one. Vaikka ikealaista hankin, silti sohvakassasta uupuu rahaa. mutta parin kk:n päästä viimeistään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja joo sohvat on kyllä aika hintavia, jos uutena ostaa :/ Terkkuja Hyypiölään <3

   Poista
 5. Olen yrittänyt etsiä vitriiniä ainakin vuoden verran. Yksi täydellinen löytyi mutta meni kaupaksi nenän edestä ja vieläkin harmittaa. En tiedä onko vaikea löytää vai olenko liian tarkka ja nuuka. Kyllä se oikea vielä joskus eteen tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että niitä on vähä sillä en ole nähnyt huonojakaan juuri :/ Höh! No ehkä vastaan tulee tai sit mä hommaan tämän Stockholmin :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne