TAITAVIEN TAPAAMINEN MEILLÄ

16. tammikuuta 2014


Hyvää iltaa! Järjestin Maanantaina inspiraatioillan Vaasalaisille sisustusbloggareille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Tajusin joitakin aikoja sitten, että Vaasassa asuu taitava valokuvaaja, KATJA LÖSÖNEN. Sain häneen sattumalta yhteyden ja kysyin häntä mukaan iltaamme. Hän suostui ja olen äärimmäisen kiitollinen siitä! Kilttiä! 
Juttelimme bloggaamisesta, sisustamisesta ja sen kuvaamisesta. Katjalla oli mukana työparinsa, toimittaja Anna Söderlund. He ovat muunmuassa erikoistuneet kuvaamaan ja kirjoittamaan sisustuksesta. Loistava työpari ja lisäksi todella kivoja ihmisiä. Oli ilo pitää heitä vieraina. Leidien loistavaa duunia voi ihastella muunmuassa AVOTAKKA lehdessä. He ovat kuvanneet ja kirjoittaneet jutun myös erään fanittamani muotoilijan upeasta kodista! Juttu löytyy TÄÄLTÄ!

Mukana olleet bloggarit olivat: RIIKKAPIENI LINTUJONNA ja SANNIS. Upeaa seuraa! Nautin suunnattomasti meidän Vaasalaisten bloggareiden hyvästä yhteishengestä. Olemme tavanneet osan kanssa jo useamman kerran. Olen jälleen onnellinen lukuisista asioista. Elämäni on täynnä rakkautta, hyviä ystäviä ja meneillään on monenlaisia jänniä projekteja. Kiitos!

/Kiitos Riikalle kuvien lainasta! En ottanut illan aikana kuin kolme kuvaa. Halusin nauttia ilmapiiristä ilman kameran tuomaa kankeutta. Neljäs kuva on yksi ottamistani. Kyseessä on Katjan ottama kuva, joka on heijastettu olohuoneen seinäämme. Tunnistatteko siinä näkyvän kodin? Tietty, sehän on armaan naapurini ja blogiystäväni Likaisen Parketin Netan ihana makkari. Terkkuja Netalle! Laita jo se blogi pystyyn! Virnettä tähän kohtaan ja huomiseen!/

5 kommenttia

 1. Ihana idea! Varmasti oli inspiroiva ilta. Näytätte niin iloisilta ja rentoutuneilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi mukava ja rento ilmapiiri :) Terkkuja Saijalle <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi mukava ilta :) Terkkuja Milarcalle <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne