YKSITYISKOHTIA

14. tammikuuta 2014


Koska ihana valo lankesi yllemme tänään, otin kameran heti esille. Räpsin holtittomasti joka suuntaan. Yksi lapsistani kysyi "Mamma, miksi sun aina täytyy kuvailla?" Toinen vastasi siihen tyynen rauhallisesti "Mamma on bloggari ymmärrätkö, sen pitää kuvata kaikki". Totuuden kuulee...ja niin edelleen. 
Meillä on kerrankin todella siistiä. Kiitos siitä kuuluu eilisille vieraille. Olisin tuskin saanut aikaiseksi tätä kaikkea ilman lievää stressiä. Kiitos! Vinkkinä, jos sinun tarvitsee saada jokin homma tehtyä, aiheuta itsellesi lievä pakko. Siivottua tulee, kun tietää jonkun tulevan kylään. Ennen valmista siivoa olo on useinmiten hyvin stressaantunut, mutta sittenpä "you have done it!" 
Julkaisen hiukan tämän hetkisiä yksityiskohtia kodistamme. Meiltä löytyy hedelmiä "Siirtolapuutarha" kulhossa, marmoria, tuikkuja, tulppaaneja, voimamiehiä ja erilaisia aurinko/silmälaseja. Alimman kuvan kaikki pokat kuuluvat cooleistakin cooleimmalle herra Hoolle. Oranssit ovat hänen "auttamissilmälasinsa". Ne hän laittaa, kun mamma tarvitsee apua siivouksessa. Mustasankaiset keltaisilla linsseillä ovat "Bo Kasper" lasit. Niitä käytetään, kun halutaan olla "rock". Muista en vielä tiedä, mutta herra kertonee kun hän on ne ristinyt. Hassun hauskaa iltapäivää! Oletteko valmiita sisustuskuvapommille?

/Kiitos tulppaaneista kuuluu ihastuttavalle Riikalle KOTILA blogista. Marmorimorttelista kiitän CHERRY G:TÄ, joka laittoi ilmoituksen paikallisen FB-kirpparin osastolle "Annetaan". Arvaatte, että hain kyseisen esineen melko nopeasti./

6 kommenttia

 1. Hauska idea tuo arskojen säilytysvaijeri. :) Laitetaan korvan taa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on muutenki kiva kun pojan kans aina yhes keksitään siihen kaikkea :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, mahtavaa kun aurinko on taas kanssamme :) Mulle jäi niiiiin hyvät fiilikset eilisestä, ja voi vitsi teidän pikkumies oli suloinen <3

  Noiden siivouksen auttamisaurinkolasien käytöstä vielä tarkistan, että laittaako hän ne mamman päähän, niin ei näy enää pölyt eikä liat ;D Sehän auttaa kummasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ;) Ihana! Ei vaan se laittaa ne ittelensä ja alkaa siivoamaan ;) Se sano vielä tänään "Että se täti oli rakas kun toi keksejä" ;) Kun vaasassa oot niin mennään kaffitteleen :)

   Poista
  2. Voi sitä pikku murua <3 Vatsan kauttahan se tie vie näköjään pienenkin miehen sydämeen ;D Ehdottomasti lähiaikoina kaffittelemaan, olis niin paljon juttelunaiheita, laitan viestiä kun olen tulossa sinnepäin!

   Poista
  3. Kyllä, viestittele kun oot tulossa <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne