DEKO.

5. helmikuuta 2014

Selasin hetki sitten uusimman Dekon. Upea lehti! Kannen paperikin tuntuu niin mukavalta sormien alla. Muutama poiminta uusimmasta numerosta olkaa hyvät! Esitän teille nyt kysymyksen: Kenen koti on kuvattu kolmannessa kuvassa? Itse en keksi millään. Harmittaa, sillä tiedän nähneeni tuon mahtavan eteisen jossain aiemin. Aivan upea tapetti ja yhdistyy mainiosti oven värin kanssa. Kuka tunnustaa? Onko teiltä? Osa teistä tietää, että en juurikaan lue tekstejä. Ehkä saan selville asukkaan, kun luen stoorin myöhemmin. Kannattaa muuten selailla lehti loppuun asti, sillä Vaasalaisen blogiystäväni MY SECONDHAND LIFEN upea koti on esitelty lehdessä. 

/Pahoittelen blogin layoutissa esiintyviä mahdollisia virheitä ja vinoja mittasuhteita. Tulen tekemään pienimuotoista putsausta, pohjakin saattaa vaihtua. Kevät siivousta nimittäin!/

10 kommenttia

 1. Hei Johanna.
  Kettukarkki blogistin entinen koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, kiitti! No niinhän se oli <3 Kiitos Oili!

   Poista
 2. Ilmeiseti bloggaajat ovat saaneet Dekolta ainakin tämän yhden numeron ilmaiseksi mainosta vastaan? Niin hartaasti tätä numeroa on nyt joka toisessa blogissa kehuttu - toisin kuin aikaisempia, en muista koskaan tällaista kohkaamista Dekon ympärillä olleen.

  Olisi reilua mainita tällaiset sitoumukset postauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no just! Ihan kuule itse tilaan ja maksan normaalin hinnan:) Aivan kuten muutkin tuppuraiset tilasin Dekon kestona viime Habitaressa, kun kylkiäinen oli niin kiva että silleen! Kyllä minä kerron jos jotain olen ilmaiseksi saanut! Jää vaikka seuraamaan:)

   Poista
  2. Ja muuten, mulla on tapana kuvata/blogata suunnilleen kaikki lukemani julkasut...kuvastot, lehdet ja mainoksetkin. Se on kivaa, kokeile ;)

   Poista
  3. Niin ja vielä sen verran, että olisi myös "reilua" et ei kävisi syyttämään ennen kun on selvittänyt asiaa. Todella epäreilua vaatia postaukseen mainintaa situoumuksista, joita ei ole.

   Poista
  4. Taisi osua ja upota, kun noin kovin kilahdit ;). Minähän nimenomaan kysyin, että onko näin, kun olit jo ties kuinka mones seuraamani bloggaaja, joka Dekoa esitteli tässä ihan parin päivän sisään. Tosi tylsää, kun kaikki ovat toistensa kopioita paitsi sisustustyylin, myös aiheiden suhteen.

   Poista
  5. No valitettavasti latistan ja totean, että ei osunut eikä uponnut sori vaan ;) Ja lause "olisi reilua mainita tällaiset sitoumukset postauksessa" ei vielä kysymysvaiheessa kuulu asiaan. Sen toteamuksen olisit voinut säästää siihen saakka, kun olisit saanut vastauksen ensimmäiseen, hyvin olennaiseen, kysymykseesi. Mukavaa tätä päivää! :)

   Poista
  6. No katsos, kun minä en ole kaltaisesi täydellinen bloggaaja, niin en myöskään osaa kommentoida oikein.

   Poista
  7. Hehe, selevä! Tämä riittikin! Kiitti ja moi :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne