FILEMON KID

6. helmikuuta 2014
Yksi asia, jota en aikuisen päällä ymmärrä on "onsie" "onepiece". En voisi kuvitella pukevani sellaista itselleni. Ymmärrän toki, että sen täytyy olla mukava päällä, mutta hei...miettikää Johanna Koo haalarissa, haha. 
Lapsilla nämä ovat todella sööttejä. Voin vain kuvitella miten söpöltä Judit näyttäisi tällaisessa. Kuvien haalari on merkiltään FILEMON KID, ruotsalaista designia ja laatua, jos olen oikein ymmärtänyt. Haalarin puuvilla on 100 prosenttisesti ekologista. Hieno kun mikä! Näitä myy muunmuassa ruotsalainen MEDVETENMINI. En ole vielä koskaan tilannut kyseisestä liikkeestä, mutta katsellut olen. Kauppa on täynnä kivoja lastenvaatteita, jotka ovat valmistettuja ekologisista ja kunnollisista materiaaleista. Sellasesta tykkään!

2 kommenttia

 1. Don´t understand a word ;) But I guess you are saying you like Filemon kid?! It is such a lovely brand, the quality is superb!!!!

  Take care

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja, det är precis det jag säger ;) Jag gillar utseendet på kläderna och det att kläderna är ekologiska :) Berättar även att jag har svårt att förstå då vuxna har onepiece´s och att skulle aldrig kunna ha en själv ;) heh, men bekväma måste dom vara. Ha det gott! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne