KERTAUSTA

9. helmikuuta 2014Blogini:

Pääaihe on sisustus. Olen sisustanut ja ollut kiinnostunut sisustamisesta aina. Haluan antaa blogissani vihjeitä tuotteista, kauniista asioista, sisustusratkaisuista ja sellaisesta josta pidän. Julkaisen paljon inspiroivia sisustukseen liittyviä kuvia. Tyylini ja mieltymykseni on nähtävissä jokaisessa  sisustamiseen liittyvässä postauksessa.

Tuo esiin myös vaihtoehtoista sisustamista. Tiedän kokemuksesta, että ihmisen ei tarvitse olla rikas saadakseen kivaa kotia. Kekseliäisyys ja kirpputorit auttavat sisustamaan, kun budjetti on tiukka.

Puhuu kierrätyksen puolesta. Vaikka vinkkieni joukossa on paljon uusia tuotteita, haluan silti pitää mukana kirpputorit ja ekosisustuksen. En ole fanaattinen ekoihminen, mutta haluan yrittää parhaani. Olen sitä mieltä, että vanhat huonekalut ja esineet tuovat persoonallisuuden koteihin.

Mainostaa asioita, joista itse pidän. Edelleenkin suurin osa asioista, joista kerron, on omia mieltymyksiäni. Bongaan päivittäin netin kautta inspiroivia kuvia ja asioita. Haluan jakaa ne. Mainokset, joista hyödyn ovat asia erikseen. Kerron sellaiset aina postauksen alussa. 

Sisältää videoklippejä. Teen klipit itse iMacin "Photo Boothilla". Se on mainio väline. Osa saattaa pitää hommaa naurettavana, mutta en välitä siitä. Annan itsestäni, koska haluan. Olen tottunut valitsemaan elämässäni itse. Teen mitä haluan oli se naurettavaa tai ei. On autuasta olla hiukan vanhempi. Silloin tietää kuka on ja mistä pitää. Muuksi en muutu.

Käsittelee pienissä määrin nelilapsisen perheemme arkea. Lapsemme saattavat näkyä kuvissa ja käydä ilmi postauksissa. "Mammabloggaria" minusta ei olisi ikinä tullut, eikä tule. Vaikka olen äärettömän lapsirakas, en halua käsitellä aihetta blogissa. Joskus saatan kertoa synnytystarinan tai muiston meinneiltä ajoilta. 

Tuo väriä elämääni. Olen tutustunut lukuisiin upeisiin ihmisiin blogini ansiosta. Tykkään kertoa asioista, joskus jopa henkilökohtaisista. Blogin pitäminen on paras harrastukseni. Saan siitä todella paljon myös itse. Silti Löytö esittelee vain murto-osan elämästäni. Jatkuvasti tapahtuu asioita, kivoja ja ikäviä. Arki rullaa. Se sisältää monenlaisia tunteita ja olotiloja. Välillä on siistiä, välillä sotkua. On murhetta ja iloa. Tht´s life!

On kirjoitettu teille! Tutustumme toisiimme ja vietämme aikaa yhdessä löytäen kivoja asioita! Olkoon blogissani valoillaan mukava positiivinen fiilis! Ollaan iloisia ja jee jee, makeeta! Eikö? 


/Huomenna lähden Helsinkiin. Päivä blogissa on todennäköisesti hiljainen. Jos haluatte seurata matkaani, teette sen parhaiten Instagrammin kautta. Löydyn sieltä "yllättäen" käyttäjänimellä ekojohanna./

7 kommenttia

 1. Heippa,
  Olen juuri löytänyt blogisi ja pidän sisustuspostauksistasi. Sinulla on aivan mahtavia kuvia ja saan paljon ideoita, ajatuksia, innostuksia blogistasi. Fb:n kautta saan kätevästi ilmotukset, kun julkaiset uusia tekstejä. Päivität blogia erittäin usein ja joskus jopa useita kertoja päivässä. Välillä tuntuu että olisi jännittityksellisempää ja odottavampaa, jos päivityksiä tulisi vähän harvemmin. Minusta on kiva odottaa/jännittää sisustuslehden postilaatikkoon tipahtamista ja lukea lehti hotkien kannesta kanteen. Samalta tuntuu kun lemppari blogeihini ilmestyy uusia kirjoituksia. Tiedäthän odotuksen voiman. Toisto tuntuu arjelta. Säästele, pidä meitä lukijoita jännityksessä. Päivitä vain parhaat palat. Kiitos kivasta ja innostavasta blogista, jatkan seuraamistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos! Joo, mä oon vähä sellanen ;) Mä lataan silloon kun ehdin ja kun en ehdi niin en lataa;) Täytyy koittaa pitää hiukan jännityksessä siis:) Luulen, että osa postauksista menee osalta ohi, kun harrastan tuota että teen peräkkäin monta postia ja sitten pidän taukoa. Itseasiassa olen tehnyt niin jo kauan. Tuo johtunee siitä etten kirjoita laajoja postauksia, vaan haluan jakaa ne pienenmpiin osioihin. Lataan tänne parhaat palat....hehe, ja niitä on paljon ;) Ite taas oon sellanen, että tsekkaan innolla kaiken mitä vastaan tulee, jos kohdalle sattuu. Välillä saatan olla lukematta blogeja kokonaan ja sitten taas luen jatkuvasti. Postaustahtini johtuu juuri tästä...koska olen hiukan tuon luontoinen. Tosin saat varmaan tulevaisuudessa odotaaa pidempään, kun mun koulu alkaa maaliskuun alussa toden teolla ;) Terkkuja <3

   Poista
 2. Oli kiva lukea sun postaus <3 Vanheneminen on kyllä autuasta, mahtavaa kun ei enää jaksa hötkyillä niin paljon kaikenmaailman mielipiteistä ja voi tehdä rauhassa sitä mitä tykkää :)

  Nauti Helsingin reissusta minunkin edestä :D

  VastaaPoista
 3. En näe enneunia, mutta tästä näin ihan varmasti.
  Osasin odottaa tätä postausta.
  Outo fiilis.

  Mutta blogiasi lyhyemmän aikaa seuranneena tämä oli hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe;) Vai olitko lukenu sen "Vuodatus" postin? Siinä kun oli hiukan saman tyyppistä ja kävikin mielessä kun postasin tätä, että taitaa olla aika samanlainen postaus ;) Aika jännä. Terkkuja <3

   Poista
  2. Enmä tiedä siis olenko lukenut vuodatus-postausta. En ainakaan luule lukeneeni.
   Tutkimattomat ovat mielen tiet.

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne