KUINKA MONELLA 41-VUOTIAALLA ON?

3. helmikuuta 2014Kaksi kysymystä. Kuinka monella 41-vuotiaalla opiskelijalla on muistivihko, jossa lukee "evil plans and other stuff" ja kaulassa jättimäinen puuhelmi? Huvitti itseänikin, kun istuin koulunpenkillä takarivissä. Anyways! Muutama Instagram kuva päivän kulusta. Totesin muuten "huulikuvan" perusteella, että jos olisin sitä sorttia, kävisin mahdollisesti hakemassa hiukan täytettä ylähuuleen. No, en ole sitä sorttia ja huuleni pysyvät hiukan epäsymmetrisinä elämäni loppuun asti aamen. 
Mitä teille kuuluu? Minulla on uusi tietokone. Aivan upea katsoa blogia isosta ruudusta. Tähän asti olen tihrustanut pienen läppärin ruutua. Mieletön ero! Toivoin konetta joulupukilta, mutta totesin tarvitsevani sen ennen hänen tuloaan. Ostimme iMacin poistuvan mallin ja saimme sen kohtuullisen edullisesti. Kiitos osamaksusopimuksen oli tämä mahdollista. Nyt haluan esittää teille taloutta ja hankintoja koskevan gallup-kysymyksen. Ostatteko isot hankintanne käteisellä? Onko sukanvarressa? Valitettavasti meidän talous on ollut tiukka useita vuosia. Nämä yhteiset vuodet ovat kuluneet lasten kanssa kotona. Vuorotellen olemme myös opiskelleet. Valitettavasti meillä ei ole ollut  mahdollisuutta ostaa isoja hankintoja käteisellä. Se on sääli, mutta valitettava fakta. 

/Huomennakin olen hiukan kiireinen. Menen AVEOLLE kaffille. Suunnittelemme kivoja juttuja vaasalaisille sisustusbloggareille. Ou jeah!/

20 kommenttia

 1. Mä oon kade sun uudesta tietokoneesta, se on varmaan upea!! :)

  VastaaPoista
 2. Mä en oo ikinä omistanu enkä tuu omistamaan luottokorttia! Ainut ostos jota en rahalla oo maksanu on ollu koti. Siitä oon tyytyväinen mutta sinun tilassa on hyvä että luotto on mahdollista sillä sitäkin tarvii kunhan oikein ja järjellä käyttää.. En siis tajuu jenkkisyndroomaa ku kaikki vedetää luotolle ja rahasta oo tietoakaan..:) hyvä et sul o uus kunnon kone !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me ollaan aina jouduttu ostamaan isot hankinnat osamaksulla. Ei se kiva ole mutta minkäs tekee, kun ei säästöön jää....vielä :/ Kyllä se sitte hellittää joku päivä kun ollaan töis molemmin ja lapset elättää itsensä. Meillä on aina ollu tosi kiree budjetti. Nyt oon ollu niin monta vuotta kotona lasten kans ja tehny vain osittain duunia. Tämä meidän asuminen ja asuntolainat maksaa paljon :( Ja bensakustannukset on tosi korkeet, kun lapsia kuskataan ja J:llä pitkä työmatka...No meillä on kuitenki kaikki hyvin. Eikä meilläkään ole kun yksi kortti nykyään jossa luottoa...mutta ollaan käytetty paljon Hobby Hallin ja firmojen omia osamaksuja. Hali ja terkut

   Poista
  2. niinkuin kirjotin ne on hyviä olla silloin kun muita vaihtoehtoja ei ole! :) Olet oiva esimerkki siitä kuinka raha ei ole se tärkein vaan perhe! <3

   Poista
 3. Luottokortti on mutta sitä käytetään vain matkoilla ja niiden ja hotellien ostamiseen ja joihinkin ulkomaan tilauksiin ja maksetaan luotto heti pois seuraavassa kuussa Muuta muuten ostetaan kaikki tilillä olevilla rahoila ja säästetään joihinkin isoihin hankintoihin tarvittaessa mutta talo on sentäs pankin, vielä toistaiseksi ja valitettavasti. ei vaineskaan jo verotuksen tähden kannattaa olla lainaa ;)

  VastaaPoista
 4. talous on tiukilla, mutta todellakin ostan osamaksulla ja olen iloinen että siihen tarjotaan persaukisillekin mahdolisuus :) tietenkään en kaikkea luotolla osta, mutta isommat ja pakolliset hankinnat (kuten joku pyykinpesukone tai talvivaatteet) on vain mukavampi jakaa useammalle kuukaudelle kuin maksaa kerta rykäisyllä ja miettiä sitten millä eletään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, ihan sama juttu. Meillä ei olisi mitään talouskoneita tai tavaroita jotka maksavat yli 200€ ellei olis ollut osamaksumahista :) Eli kiitos osamaksusedille jotta tarjoavat mahiksen persaukisille ,)

   Poista
 5. Hei onpas kiva blogi. Tervetuloa vastavierailulle :)

  VastaaPoista
 6. Missä opiskelet sisustussunnittelua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrkes Akademin i Österbotten eli täällä Vaasassa :)

   Poista
  2. Niin ja aikuisopinnot eli todella joustavan muotoinen koulutua ja paljon tehdään työssä.

   Poista
 7. Ihana muistivihko! Tää 40+ haluais kans!

  Isompia ostoksia tehdään hyvin harkiten, ostoksia mietitään yleensä aika pitkään meillä. Poikkeuksena tietty rikkoontuneet kodinkoneet tms. Sen verran on sukanvarressa, että onnistuu käteisellä.

  Mukavaa opiskelua sulle! Kuulostaapa kivalta!

  VastaaPoista
 8. Ååh, studerar du till inredare! Jag var och inspekterade skolans utrymmen i lördags, och blev riktigt inspirerad att börja studera där igen...till just inredare. Kommer att följa dig och hoppas du skriver mera om dina studier! :) p.s.fint häfte, visst är det från Lagerhaus? d.s.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja, det gör jag. Har just börjat. Skolans utrymmen är helt fantastiska, blev så imponerad då jag var där för första gången <3 Jätteroligt att du skall följa mig här....lovar att berätta mycket om skolans gång <3 Ha det gott!

   Poista
  2. Haha och ja, häftet kommer i från Lagerhaus...köpte förra sommaren då vi besökte vårt gamla hemstad i Sverige ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne