KUNTOKUURI 53. PÄIVÄ

22. helmikuuta 2014


Totta se on! Viimevuoden 2013 viimeisenä päivänä päätin, että elämäntapani muuttuvat. Muutokset koskisivat syömistä ja liikkumista. Tällä kertaa en asettanut itselleni tarkkoja tavoitteita. Halusin vain maltillisesti alkavan pysyvän muutoksen. 
Tänään 53 päivää myöhemmin voin todeta vyötäröltäni hävinneen 8 cm. Syön kohtuudella. Päivittäisiin rutiineihin kuuluu aamupala, jonka ennen jätin väliin. Syön runsaasti proteiinipitoista ravintoa. Rahka, raejuusto, kookosöljy, hunaja ja puolukat kuuluvat jokapäiväisiin syömisiini. Hyvä fiilis! Käymme lenkillä naapurin kanssa 2-3 kertaa viikossa. Hyvät ihmiset, pienillä muutoksilla saa suuria aikaan. Omalla kohdallani ei kysymys ole koskaan ollut "beach 2014" kunnosta. Olen pitänyt kuureja lähinnä terveyden ja jaksamisen takia, kuten varmasti monet muutkin. Jos sinulla on ongelmia itsesi kurissa pitämisen kanssa suosittelen hidasta muutosta. Aloita vaikka tekemällä yksi sauvakävelylenkki viikossa ja vaihtamalla aamupalaleivän tilalle rahka ja marjat. Suosittelen!

/Kuurini toisesta päivästä voitte lukea blogissa EVERY DAY IS A GOOD DAY TO WORK OUT, KLIK KLIK! Sieltä löydätte mittanikin ja muita postauksia aiheesta./

12 kommenttia

 1. Asiaa, mulla on tätä takana huimat 5 päivää, mutta näin ajattelin jatkaa aina. Kyse ei tosiaan mistään kuurista, vaan muutoksesta. Hienot tuloksetkin olet saavuttanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä! Paras ajatella noin....niin riski pienenee et tulee sellanen lyhyt tähdenlento ;)

   Poista
 2. Hauskaa, ihan sama täällä. Sama aika, samat metodit, samat tavoitteet ja aikalailla samat tulokset :) Ihanaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 3. Voi, kun pystyis samaan! Itsekuria ei ole täällä näkynyt aikoihin! Teepä postaus aiheesta "päivän ruokailut", jospa siitä saisi vähän tsemppiä itsellekin ;)! Upeasti on sulla kyllä tuloksia tullut!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tehdä ihan sua varten <3 Terkkuja sinne <3

   Poista
  2. Hyvä idis Hannalta! Mä kirjaan tällä hetkellä joka gramman ylös :)

   Poista
 4. Mahtava suoritus. 8 cm on paljon! Mä en oo päässy ruotuun. Mulla noi syöminen ja kuntoilu menee niin symbioosissa, jos toinen mättää niin sitten toinenkin. En ole vaan saanu aikaseksi mentyä lenkille. Ekana oli syynä kovat pakkaset, sitten märät kelit ja sitten vaan yleinen "en mä jaksa" -fiilis. Kun mä en käyny lenkillä niin syömiset meni ihan häränpyllyä, eli mä oon varmaan kasvattanut (vähintään) ton 8cm vyötäröä. Jos nyt sais itsensä ruotuun kun tuo sää alkaa oleen keväinen - ylös, ulos ja lenkille niin sais samalla jätettyä sen turhan napostelunkin ja pääsis takasin omiin mittoihin. Maanantai on aina hyvä päivä alottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se paljo ja kiva kun olo on kevyempi :) Joo, mut ymmärrän nuo ongelmat....itelläki oli tossa melkoinen taantuma ennen joulua. Kipeenäkin olin ja se tuhos lenkkirutiinin ja siitä se sit lähtee. Koita säki tehä joku pieni muutos hitaasti kerrallaan...et vaikka teet sen lenkin kerran...mut vaikeita nää on ja varsinki just alkuun. Sitten kun on muutaman kukkauden pysyny on jo helppoa :) Tsemppiä sinne serkkuseni <3

   Poista
 5. Med små förändringar kan man komma ganska långt. :) Bra kämpat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja, precis så är det. Tror att många gör misstaget att man börjar för häftigt och sedan tar det lika häftigt slut. Ha det gott <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne