LENKKIÄ & MINTTUSUKLAA PAKURIA

16. helmikuuta 2014
Kuulkaa! Monet teistä tietävät, että olen pitänyt vuoden vaihteesta lähtien kuntokuuria. Kuuri on sujunut hyvin. Syömiseni ovat olleet maltillisia ja lenkkiäkin on tehty. Tuloksena vyötäröltäni on hävinnyt 6 cm. On kiva olla kevyempi! Itseasiassa suunnittelen palaavani pitkän tauon jälkeen WAW PLANETALLEEKOSOPISSAKIN olen käynyt. Viimeksi ostin kahta uutta tee-sorttia, pakuria minttu-suklaan makuisena ja vanilla chaita. Loistavan makuisia! Suosittelen! Joku neuvoi juomaan ison mukillisen teetä, kun makean himo yllättää. Voin todeta vinkin olevan hyvä. Makean himo katoaa, kun juo hunajalla makeutettua teetä ja päälle kaksi lasia vettä. Hei, nyt lähden poistamaan "eilisen kynsilakkoja" Järkyttävän näköiset! Tarvitsisin todellakin käsihoitoa. Ajöss!

/Huomenna on Maanantai ja palaamme ruotuun. Olen huomannut, että viikonloppujen blogipostaukset käsittelevät usein henkilökohtaisia aiheita tai hömppää. Hyvä niin!/

1 kommentti

  1. Pakuriteestä en ole koskaan kuullutkaan. Kiitos vinkistä. Itselläkin menossa pienimuotoinen detox kuuri. Kun makeanhimo yllättää tungen purkkaa suun täyteen. Se helpottaa hetkeksi. Tsempit.

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne