STYLEROOM, VILLASUKAT & AXL SMITH

11. helmikuuta 2014
Hyvää iltaa! Yritin blogata junassa, mutta homma oli todella hankalaa. Nettiyhteys oli superhuono. Nyt olen kotona ja julkaisen päivän tapahtumat. Heräsin aamulla noin kello seitsemän. Pääsin siskoni kyydissä Meilahteen. Sieltä jatkoin matkaani ratikalla Katajanokan suuntaan. Saavuin sopivasti Styleroomin tupaantulijaisiin ennen yhdeksää. Sain nimikyltin ja kengät vaihtuivat villasukkiin. Seisoin eteisessä, kuin Liisa ihmemaassa ja yritin löytää tuttuja kasvoja. Meitä sisustusbloggareita ei ollut montaa. Onnekseni bongasin kuitenkin heti alkuun ihastuttavan RAW DESIGN blogin Peetan. Pian seuraamme liittyi myös niinikään ihastuttava PINJACOLADAN Pinja.   Styleroomin tupaantulijaiset järjestettiin Helsingin Pohjoisrannassa isossa hulpeassa 160 neliön kivitaloasunnossa. Asunnon oli sisustanut VEPSÄLÄINEN. Upeat puiteet, tosin hiukan ahdasta sillä kutsuvieraita oli paljon. Lisää kuvia juhlista ja Styleroomin Facebook-sivut löydätte TÄÄLTÄ!
Tunnelma juhlissa oli mukava. Mentalisti ja taikuri PETE POSKIPARTA teki meille korttitempun ja me katsoimme huulet pyöreinä. Juhlat kruunasi aivan upea AXL SMITH. Fanitan häntä todella paljon. Olisittepa nähneet ilmeeni, kun näin hänet levysoittimen takana pinkkiruudullinen paita päällä. Apua!
Viivyimme tupareissa tovin ja lähdimme vielä kahville. Tapasin ensimmäistä kertaa KETTUKARKIN rouvan. Avartava ja mukava kahvihetki. Kiitos! Iltapäivän vietin siskoni kanssa. Kahvittelimme lisää  ja kuljeksimme keskustassa. Siskoni osteli kuivashampoota ja minä seurasin sujuvasti mukana. Mukava päivä! 

/Eräs asia minun on tässä yhteydessä. Eräs lukijani toivoi, että jättäisin hiukan väliä postaukseen ja pitäisin jännitystä yllä. Olen pohtinut kyseistä palautetta paljon. Olen huomannut viimepäivinä sortuneeni miettimään, että uskallanko blogata vai täytyykö minun vielä yrittää pidätellä. Olen todennut, että en pysty asiaa tietoisesti muuttamaan. Olen luonteeltani innokas ja spontaani. Välillä juttuja ja postauksia tulee liukuhihnalta, välillä ei. Tyylini saattaa häiritä, mutta toivon sydämeni pohjasta, että jaksat blogiani silti. Kiitos, että olet lukijani!/

6 kommenttia

 1. Pyh ja pah tuollaisille kommenteille.Itse olen taas tykännyt juurikin siitä miten useasti postailet.Aiheesi liikkuvat niin maan ja taivaan väliltä eikä lokeroidu siihen yhteen ja samaan aiheeseen että mielenkiinto pysyy yllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Onneksi tämä oli hyväsydäminen palaute...joka tekee hommasta asiallisen :) Hyvä palaute siinäkin mielessä, että se sai aikaan pohdinnan ja tuohon lopputuloksen tulin. Mietin juuro sitä, että bloggarin luonne on niin nähtävissä blogiposteissa ja tyylissä. Itse olen tällainen, enkä halua asiaa muuttaa. Tämä kun kuitenkin on ikäänkuin päiväkirja ja inspishehkutus muistio :)Terkkuja Rimppalanmutsille <3

   Poista
 2. Heippa,
  Blogi on tosiaan sinun näköisesi, kuin ikkuna elämääsi tai päiväkirjaasi. Se on sellaisenaan kaunis, näemme maailmaa sinun silmin. Jos koet että tämä on sinulle oikea tapa ja tuntuu hyvältä, tee niin. Sinun blogisi, kirjoita siis niin paljon kuin sydämesi kyllyydestä jaksat kirjoittaa. Minä tai muut voimme karsia sitten sen mukaan mitä kerkiämme lukea.
  Ja kiitos mukavasta vastauksestasi viestiini. Toivoin että koit sen asiallisena ja hyvänä palautteena, mutta harmi että se on jäänyt mietityttämään mieltäsi. Toivottavasti se ei kuitenkaan pahoittanut mieltäsi, sillä sitä sen ei ollut tarkoitus. Anteeksi.
  Mieleisimmät postauksesi ovat olleet: pinnallista rakkautta <3 ja maanantaiaamu. Ne ovat herkistäneet tunteitani eniten.

  ystävällisin terveisin:
  kiireinen kotiäiti, joka ei haluaisi missata kirjoituksiasi (onneksi on olemassa yön pimeät tunnit) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana <3 Tykkäsin itseasiassa, että se oli rakentavaa....sillä pohdin nämä asiat läpi itsekin ja totesin tämän menevän näin, koska olen sen sorttinen ihminen. Olen ilonen, et just sinä luet tätä ja tosiaan kommenttisi oli juuri sellainen, kun toivoisi palautetta käsittelevän kommentin olevan, asiallinen ja lämminhenkinen. Kiitos <3 Ja onneksi on ne yön pimeät tunnit ja mä en kirjota kovin pitkiä tekstejä ;) Terkkuja!

   Poista
 3. Hei! Voi hitsi kun en tunnistanut ketään bloggareita, olisi ollut mukava jutella :) Nomutta, ihanat villasukkatuparit oli joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, enkä minä sua ;) No ens kerralla jossain ja oli kivat bileet <3 Sulla on mahtava blogi!

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne