VUODATUS

4. helmikuuta 2014


Postauksen kuva on yksi kaikkien aikojen suosikeistani. Otin sen kerran, kun kukat kuihtuivat. Taisin kirjoittaa silloin postauksen otsikolla "kuollutta kauneutta". Vaihdoin samoisen kuvan tänään Vaasalaisten bloggareiden FB ryhmän banneriksi. Tästä pääsemme näppärästi ensimmäiseen aiheeseen. En olisi ikipäivänä voinut kuvitella millaista iloa Vaasalaisten bloggareiden ryhmä ja sen jäsenet tuovat. Kiitän julkisesti, tässä ja nyt, jokaista ryhmän jäsentä. Olen saanut ihastuttavaa palautetta! Jäsenten sanat ovat lämmittäneet mieltäni todella monesti. Kiitos! Tämän lisäksi olen todennut ryhmän tuovan suurta yhteenkuuluvuuden tunnetta meidän bloggareiden välille. Tähän väliin heitän erittäin kliseisen lausahduksen "yhdessä olemme vahvoja". Lausahdus kuului aikoinaan ruotsin sosiaalidemokraattisen puolueet vaalikampanjaan. Tämä lause on totta. Itse uskon vahvasti rohkaisun ja yhdessä tekemisen voimaan. Sen tyyppinen ilmapiiri nostaa, eikä latista. Itse olen aina pyrkinyt rohkaisemaan. Haluan  myös itse pysytellä positiivisesti ajattelevien ihmisten seurassa. Osuvasti voisin lainata tähän kohtaan  englanninkielistä sanontaa "Good people bring out the good in people". Näin on, mutta  ei hätää! Tämä teksti ei jatku sanoilla "mutta nyt olen tullut tieni päähän ryhmän ylläpitäjänä" EI! Päinvastoin! Tästä me jatkamme, te ja minä!
Viimepäivinä mieleni on kulkenut vuoristorataa. Onni, huoli, toivo ja epätoivo ovat vuorotelleet tiheään. Ulospäin näytän suunnilleen aina suhteellisen energiseltä ja positiiviselta, mutta sitä en aina ole. Taloudelliset murheet ja muuten vain tukala olo häiritsevät. Samaan aikaan olen onnellinen 10 000 asiasta. Mikä on juttuni pointti? Se, että elämä on kuin räsymatto. Siihen kuuluu monen näköistä ja väristä raitaa. Toinen viestini on teille ihmiset. Olen superiloinen jokaisesta siellä ruudun toisella puolella olevasta, juuri sinusta! Miten kivoja te olette! Todella kivoja! Olette kohteliaita, kilttejä, rohkaisevia, uskollisia ja kaikin puolin upeita! Osa teistä on lukenut blogiani jo yli neljä vuotta. Olette seuranneet elämääni blogin perustamisesta 2009 vuodesta lähtien. Se on mahtava asia, mutta ei hätää! Tämä teksti ei jatku sanoilla "nyt on aika siirtyä eteenpäin ja laittaa pillit pussiin" EI! Päinvastoin! Tästä me jatkamme, sinä ja minä! Aamen!

10 kommenttia

 1. Aivan huippu tää meidän ryhmä. <3

  VastaaPoista
 2. Räsymattoa - hyvin sanottu :) Sitähän tämä elämä. Yhteen ja samaan mattoon punoutuu ilot, murheet, riemut, tuskat, valot ja varjot. Joskus haluaisi jotain jättää pois, mutta sitten se matto ei olisi se sama.
  Tsemppiä!! Ja hurjasti kiitoksia sun positiivisesta ja itsesi näköisestä blogista ♥

  VastaaPoista
 3. Sinussa Johanna on jotain sellaista ainutlaatuista kauneutta, että et koskaan kadehdi toisia bloggaajia vaan nostat ihmisiä esille ja heidän hienoja puoliaan ja linkkaat blogeihin, suomalaisiin yrityksiin sekä tsemppaat ja innostat.

  Tuo luonteenpiirteesi on jotenkin niin harvinainen ja aito, että se välittyy tällaiselle tuntemattomalle vakkarilukijalle, joka äärimmäisen harvoin kommentoi.

  Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi ja pitkää jatkoa blogillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kommentti oli kyllä NIIN paras! Just oikein sanottu Johannasta!

   Just tänään sain upean viestin blogin FB-sivuille ja mietin vähän samantyylisiä juttuja bloggaamisesta ja siitä mitä se antaa kirjoittajalle.

   Ilman sua Johanna, olisin paaaljon yksinäisempi näissä blogihommissa!

   Poista
  2. Voi anonyymi <3 Tunnustan, että purskahdin itkuun <3 Kiitos sanoistasi!! Tarvitsin tämän!

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne