FB Kirpparilta Hankitut Marimekot

18. maaliskuuta 2014Ostan MARIMEKON tuotteita usein käytettynä VAASAN ALUEEN FB-KIRPPARILTA. Viimeisimpiä hankintoja ovat OIVA/SIIRTOLAPUUTARHA TEEKANNUOIVA/SIIRTOLAPUUTARHA KULHO ja OIVA/SÄÄPÄIVÄKIRJA KULHO. Maksoin teekannusta 45 euroa, toisen kuvan kulhosta 30 euroa ja viimeisen kuvan kulhosta 10 euroa. Säästöä, kyllä! Aivan  upean näköisiä astioita ja sopivat mainiosti keittiön avohyllyyn. Tuotteet ovat uutta vastaavassa kunnossa. Mukavaa Tiistaita!

/Älkää kuvitelko, että kirjoitin tämän postauksen aamulla. Ehei, ei! Tämäkin on viimeyönä tehty. Aamulla painan vain "julkaise" nappulata. Heippa!/

11 kommenttia

 1. Nou, miksi mä ehtinyt tuota kannua ostaa :D Rupeen minäkin siellä kilpailemaan sun kanssas löydöistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Jee aletaan kisaa...noi on ollu sellasia et heti kun on laitettu ilmotus olen bongannut ja huutanut hep mulle ;)

   Poista
 2. Mulla on nuo kaksi ekaa ja taitaapa olla samasta puljusta :D

  VastaaPoista
 3. Ihania, uskomattomia löytöjä. Vaikka täällä Sjoella on hyviä kirppareita, en ole vielä löytänyt mitään tuollaista. Tai sitten en ole raaskinut maksaa niin paljon kuin on pyydetty. Sopivat täydellisesti avohyllyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, noi on niin edustavat hyllyssä :)

   Poista
 4. Hienoja ovat! :)


  Itse käytän sitä ajastusjuttua niin ei tarvi edes aamulla sitä julkaise-nappikaan jaksaa/ehtiä painaa.. :D Saatan väsätä ajastukseen koko arkiviikon postaukset sunnuntaina ja sitten vaan kaffetkupposen kanssa vastailen iPadailla kommentteihin pitkin päivää, tai kännykällä jos jossain joutuu venaileen kuten tänään hammaslääkärissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluun jotenki painaa sitä julkase nappulaa ite, niin tuntuu aidommalta ;) haha, hölmöö

   Poista
 5. Oih parasta teetä tulee tuolla teekannulla. Se on niin ahkeraan käytlssä että valitettavasti alta jo värjääntynyt ruskeahkoksi..mutta käyttöön sekin on ostettu:) kirpparilta kans;)

  VastaaPoista
 6. Jee! Minäkin ostin viime viikolla tuon kannun, huomenna haen tuon keskimmäisen (vaikka minulla on sellainen jo ennestään). Löytyivät Fb-kirpparista.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne