Junet

26. maaliskuuta 2014Päivää! Upea sellainen takana! Aamulla lähdin Jurvaan ja JUNETILLE. Sää oli mitä parhain ja maaseudun rauha lyömätön. Kokoonnuimme arvioimaan vuoden uusien huonekalujen prototyyppejä. Tänä vuonna mukana on kolme nuorta suunnittelijaa. Käsittämätöntä kuinka taitavia he ovat. Suunnittelijat ovat tehneet loistavaa työtä, kuten Junetin puusepät ja muut työntekijät. Totean, Junet osaa valmistaa huonekaluja. Aivan selvä asia! 
Mielenkiintoista nähdä ensimmäinen piirrustus ja lopulta prototyyppi. Protovaiheessa asioita voidaan vielä muuttaa. Tuotetta hiotaan ja viilataan kunnes design on valmis. Mielenkiinnolla odotan lopputuloksia ja sitä, kun tuotteet kuvataan studiossa. Ensi syksynä tekin voitte katsastaa valmiit huonekalut Habitaressa. Mahtavaa! Kiitos Junet mukavasta ja antoisasta päivästä Jurvan  turvassa mielenkiintoisten asioiden parissa!

/Toiseksi alimmassa kuvassa ruutupaitanen suunnittelija ISKO LAPPALAINEN, taustalla oikealla suunnittelija Juha-Matti Järvenpää ja vasemmalla "kuluttaja kollegani" Juha. Meitä on nykyään vain kaksi ja olemme mukana pysyvästi. Mikä etuoikeus! Alimmassa kuvassa kaunis lettinen suunnittelija MARJUT NOUSIAINEN/

//Kolmannessa kuvassa uusin löytöni, konjakin värinen nahkalaukku SPR 2,50//

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne