MAKE UP

2. maaliskuuta 2014Vaikka olenkin melko maahisen näköinen tyyppi, kiinnostaa minua suunnattomasti kauneudenhoito ja  meikkaus. Ihailen ammattilaisten otetta kyseiseen hommaan. Joskus harmittaa, kun oma ehostus on hunningolla. Nuorempana meikkasin itseni huolellisesti päivittäin. Toki "mammabisnes" on vaikuttanut meikkitottumuksiini. Olen, kuten varmasti monet muutkin "äiti-ihmiset", hoitanut lapsiani ja ajoittain unohtanut itseni. Jokatapauksessa aavistelen tilanteen muuttuvan. Olen viimepäivinä perehtynyt enenevässä määrin meikkaukseen ja ihonhoitoon.
Nautin suunnattomasti, kun pääsin Perjantaina ELSAN kanssa "kuvaajana" Lorealille. Elsa oli pyydetty meikkimalliksi. Saimme tutustua VICHYN DERMABLEND tuotteissiin. Sanottaisiinko, että tuote teki vaikutuksen. Kerron aiheesta lisää kun olen käyttänyt tuotteita omalle iholleni. Saimme testiin tuotesarjan meikkivoiteet sekä tuon ihmevoiteen, joka peittää vaikka tatuoinnit. Alimmassa kuvassa näkyy voiteen peittävyys. Pyöreät läiskät johtuvat siitä, että tuote ei ole ehtinyt kuivamaan. Kuivana pinta on tasainen ja sileä. Vartalolle suunnattu voide on aivan omaa laatuansa. Se ei ole perinteinen peitevoide. Tämä peittää esimerkiksi raskausarvet, verisuonet, palovammat ja suonikohjut. Itse mieltäisin tämän kaltaisen voiteen lähinnä juhliin, kun vartalon ihon halutaan näyttävän virheettömältä. 
Vichy tuotesarja on minulle ennestäänkin hiukan tuttu. Olen käyttänyt sarjan puhdistusaineita ja tykännyt. Sarja on amerikkalaisten ihotautilääkärien eniten suosittelema. Suomessa tuotteita myydäänkin vain apteekeissa. Tutustukaa Vichyn ihonhoitotuotteisiin TÄÄLLÄ! Linkin kautta löytyy todella kivoja vinkkejä ja videoita ihonhoidosta.
Jännä, miten kevään tuleminen saa minussa aikaan innostusta ihonhoitoa ja vaatetusta kohtaan. Converset on kaivettu esiin. Olo tuntuu muutenkin virkeältä ja sata kiloa kevyemmältä. Itseasiassa näihin aiheisiin liittyen sain todella kivan idean. Siitä myöhemmin lisää. 
Tapasin Lorealilla myös MAKE UP BIBLE-kirjan tekijää Mariela Sarkimaa. Kysäisin ohimennen hiukan vinkkiä hiuksiini liittyen. Käsittämätöntä, kuinka upea on kuulla taidokkaan ammattilaisen vihjeitä. Tuntuisi turvalliselta antaa ammattilaisen stailata. He tietävät mikä sopii. Mariela julkaisee uuden kirjan "HAIR BIBLE" Huhtikuussa. Se on saatava! Kaunista Sunnuntaita!

/Älkää ymmärtäkö väärin! Rakastan olla "äiti-ihminen" ja vätystellä kotioloissa, mutta luulen että nainen kuin nainen, ajattelee ulkoista olemustaan. Luulen myös, että suurin osa meistä tykkää kauneudenhoitoon liittyvistä asioista. Ainakin minulle kampaaja ja kosmetologikäynnit tuovat hyvää oloa. Harmi vain, että tässä elämän tilanteessa varaa sellaiseen ei kovin usein ole./ 

//Oli pakko julkaista kuva MACARON-LEIVOKSISTA. Huvitti suunnattomasti, kun luin erään blogin kommenttikentästä anonyymin kommentin siitä, kuinka iänikuiset Macaronsit olivat niin väsyneet ja puhkikuvatut. Itse väittäisin, että Macaronseja ei voi kuvata liikaa. Niin sööttejä ovat!//

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne