Pehmeää Sisustusta

20. maaliskuuta 2014
Hei, itselläni mustavalkoinen sekä kolmiokausi ovat olleet ohi jo pitkään. Toki meiltä löytyy kolmioita joissakin pienissä yksityiskohdissa, mutta muuten kausi on ohitse. Pehmeät värit ovat miellyttäneet sisustajan silmääni jo pitkään. Valkoinen, hiekka, puuteriroosa ja ruskean eri sävyt ovat vallanneet mieleni. PINTEREST kierroksellani tänään näin nämä kuvat. Pysähdyin täysin! Kuvat ja koti kuuluvat Alessandra Taccialle. Pehmeää ja kaunista! Katsastakaa myös Alessandran blogi LA CASITA. Mieli rauhoittuu ja silmä lepää! Sen lupaan!

7 kommenttia

 1. Suloista! :)


  http://www.pienilintu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana tunnelma ja yksityiskohdat. Itseänikin viehättää nyt puu ja ruskea eri muodoissaan. Ja ehkä vielä se geometrisyyskin, mutta vähän herkemmässä muodossa, niin kuin tuo kruunu hyllyllä.

  VastaaPoista
 3. Muhun ei ole geometria tai mu/va iskenyt omaan kotiin vaikka hienoa on muilla. Oma tyylini on vaikea toteuttaa sillä se on akka kaukana pohjoismaiden trendeistä... silti nyt pikkuhiljaa alkaa huone huoneelta tuntumaan omalta;:) sais sisustusohjelmat yms keskittyä vähä muuhunkin kun siihen yhteen tyyliin..minusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan...ja sisustusohjelmissa mua ärsyttää se et kaikki haetaan uutena pakasta ja näyttää samalta :/

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne