terassilla

29. maaliskuuta 2014


Markiisi on rullattu ulos. Ehkä tänä kesänä nautimme siitä enemmän. Viime kesä kului taloudellisesti kärsiessä, sillä markiisin maksuosat olivat todella korkeat. Ei ollut kovinkaan fiksua ottaa sen kaltaisia kuluja kesäloman ajaksi. Anyways! Nyt se on maksettu. 
Tänään paistoi aurinko. Juotiin kahvit terassilla. Muut söivät donitseja, kuntokuurilainen ei. Syömiseni ovat pysyneet hyvin hanskassa, vaikka eilen iski makeanhimo. En sortunut! 
Siivoukset ovat edenneet, mutta ei niin nopeasti kuin olisin toivonut. Onneksi ehdin vielä huomenna. Herra Hoon pipo on saatu bloginäkyvyyttä vastaan. Koska olen armoton ULLA-MAJ fani tykkään piposta erityisesti. "Sateentekijä" pipot löytyvät VILJAMIN PUODISTA. Juditilla on vaaleankeltainen pipo pandakuviolla ja se löytyy  TÄÄLTÄ.

/Haluatteko, että esittelen kesän 2014 hittituotteen viileneviin kesäiltoihin terasseilla? Olen nimittäin löytänyt sellaisen/

2 kommenttia

 1. Joko nyt on noin lämmin!? :) Ihanaa. Mä oon ollut pimennossa kun kipeenä kököttänyt sisällä ja roskapussin vaan käynyt viemässä. :D


  http://www.pienilintu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu lämmin ;) Juditki istu tos sekuntin ja meni sisään ;) No ite pärjäsin pidempään ....No oli tietty tosi aurinkoinen paikka ja markiisi yllä....eli ei kyllä aurinko kuitenki hiukan lämmitti :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne