Uusi Blogiyhteistyö /Easy Treenitorstai

13. maaliskuuta 2014

Pitkän päivän ilta! En malta olla paljastamatta uutta blogiyhteistyö-sopimustani, joten täältä pesee! Tänään kello 12 tapasin ensimmäistä kertaa oman Personal Trainerini VAASAN EASYFITILLÄ. Kyllä! Olen onnellisessa asemassa sillä saan kokeilla, miltä tuntuu treenata "valvonnan" alaisuudessa. Tähän mennessä olemme kartoittaneet taustaani. Olemme myös asettaneet tavoitteita ja pohtineet mikä sopii juuri minulle. Projekti alkaa toden teolla reilun viikon kuluttua. Blogissani tämä näkyy seuraavalla tavalla. Kerran viikossa tulen kirjoittamaan yksinkertaisen ja helppolukuisen postauksen aiheeseen liittyen. Postauksien sarja tulee kantamaan nimeä "Easy Treenitorstai". Postauksen lisäksi oikeaan sivupalkkiini ilmestyy Easyfit logo, jota klikkaamalla päätyy kyseisen kuntokeskuksen sivuille. 
Olen tästä erittäin innoissani, toivottavasti myös te! Lupaan kertoa aitoja fiiliksiä ja tuntemuksia 41-vuotiaan 4 lapsen äidin näkökulmasta. Miltä tällainen mahtaa tuntua, kun ei enää ole aivan nuori? 
Toki vatvomme edelleen sisustamiseen liittyviä aiheita, aivan kuten ennekin. Koska postaustahtini on useinmiten tiheää, ehdimme paljon yhdessä. Omasta mielestäni tämä tuo kivan lisän sisältöön. Kaiken lisäksi elämme kevätkautta. Sesonkiin sopii erittäin hyvin kuntokuuri. Toivottavasti inspiroin teitäkin liikkeelle. Bikinifitnestä musta ei tule. Projekti on alkanut ja kestää 3 kuukautta. Tervetuloa kanssani!

5 kommenttia

 1. Jeeeeee!! Oon niin happy, että just sä oot tässä mukana ;)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kirjoitat! Täällä 37v :n " projekti" meneillään ja sama sali:-) mun projekti alkoi 1vja 2kk sitten ja jatkuu. Ehkä törmätään joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva! Muista ehottomasti moikata! Todennäköisesti nähdään ;)

   Poista
 3. Oi, siis vähänkö on HIENOA!
  Wau!
  PT tekisi mullekin terää, kun olis joku joka potkis liikkeelle. Tänään viimeksi totesin, että tarttee tehdä jotain, kun syytin housujen huonoa leikkausta siitä, kun takapuoli oli lättänä ja Tytsi tuumas "ainahan se on tuollanen mummu-peppu" :S
  Lasten suusta totuus tulee, juu juu.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne