Aina ei mene kuten itse suunnittelee

22. huhtikuuta 2014
Hojaa! Tiistai päivä, joka on "totally" tuntunut Maanantailta. Viimeyön valvoin lähestulkoon kokonaan. 2/4 lapsesta on sairaina, korkeassa kuumeessa. Judit heräsi puolen tunnin välein läpi koko viimeyön. Aamulla silmäni olivat punaiset ja "pärähtäneet". Tänään minun olisi tullut olla loistavassa iskussa, mutta toisin kävi. Päivä on ollut kiireinen. Kouluunkin menin, mutta jouduin lähtemään sieltä hyvin nopeasti, kun vanhempani kertoivat Juditin olevan huonossa kunnossa. Mies joutui niinikään lähtemään kesken töistä, hoitamaan sairaita lapsia. Minulla oli koulutusta uuteen duuniin. 
Oloni oli kuin väsyneellä valkoisella haamulla. Tällä hetkellä olen kuin puulla päähän lyöty. Silti päivä on ollut hyvä. Nyt kuitenkin pitemmittä puheitta nukkumaan! Öitä "because I´m worth it" heh!

/Ehdin onnekseni liimata osittain pöytäni jalat koululla./

4 kommenttia

 1. Voi ei, tosi raskasta aina kun lapset sairastaa - paranemista lapsille ja jaksamisia vanhemmille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, onneksi sitä on jotenki tottunu tähän kun on monta lasta...jotta usein on joku kipeä....mutta noi yöt, huoh! Onneksi viime yö meni jo hyvin :)

   Poista
 2. Tiedän tunteen, ja silti vanhemman on pakko painaa se päivä läpi, vaikka kuinka väsyttäisi. Voimia siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ja onhan tää välillä aika hullu yhtälö tää neljä lasta, 100% opiskelu ja työ siinä sivussa ;) haha, mut ei elämästä selviä muutenkaan hengissä ;) Terkkuja ja kiitos tsempeistä! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne