Another puinen postaus

1. huhtikuuta 2014Toivottavasti, ette kyllästy alkuviikon puiseviin blogipostauksiini. Projekti etenee! Pöytälevy on liimattu ja hiottu. Alimmassa kuvassa näette palat, joista tein tänään pöydälle jalat. Upeaa hommaa! Myönnän tosin olevani hitaammasta päästä. Nysvään hiukan jälkijunassa, mutta siitä viis. 
Meillä on todella kiva ryhmä. Ilo katsella muiden tekemistä. Jokaisella on omat vahvat visionsa ja projektinsa. Erilaisuus on kiva juttu! Tulee olemaan äärettömän mielenkiintoista nähdä jokaisen valmis työ. Sitä odotellessa!

/Puutyönopettajamme on muuten erittäin kiitollinen siitä, että olen kuluttanut lähestulkoon kaiken koulun lehtikuusen. Kieltämättä melko hankala materiaali. Paljon oksankohtia ja vikoja. Onneksi löysin tarpeeksi materiaalia projektiini. Seuraavan projektin materiaali on vaneeri, jos se on minusta kiinni! Voisin tehdä vaikkapa kaapin vaneeriovilla ja nahkavetimillä./

4 kommenttia

 1. Ihan mahtavan näköistä touhua. Olen teorian tasolla ihan liekeissä puutöistä, kun vaan osaisi tehdä. Miten nuo puupalikat on liitetty toisiinsa kiinni? Pelkällä liimallako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eli toi on liimapuulevy....eka sahattu sopivankokoisiksi paloiksi, jotka sitten liimataan yhteen. Liima on aivan käsittämättömän pitävää...15 minuutin jälkeen jo tosi hyvin kiinni. Katoin silmät pyöreenä kun opettaja havainnollisti ja löi aivan täysillä muutama minuutti sitten liimaamansa levyn...ehjänä pysy ;) Uskomaton liima :) Mun levykin kuivui joku puolituntia ja sitten vain liimat putsasin ja hiomaan. On toi mahtavaa hommaa! Mulla on aina ollu palo tehä puutöitä ja valitsinki puutyön yläasteella. Tuntuu mystiseltä, kuinka jokaiseen hommaan on oma vekotin ja että lankusta syntyy huonekalu. Sitä mä oon päivitelly myös Junetin projekteissa ;)

   Poista
 2. On kyllä ihanaa hommaa tuo puun kanssa värkkääminen. Syksyllä just aloitin puusepäksi opiskelun vaan tuli pikkunen muutos suunnitelmiin ja oonkin nyt keskeyttänyt opiskelut määräajaksi, perheen iltatähti päätti että just nyt on sopiva aika tupsahtaa ilmoille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, no ei sekään huonompi ajankulu kun kasvattaa vatsan seutua ja saada sellanen ihana pieni tuhiseva. Väittäisin jopa et kyllä se puusepän hommat voittaa ;) Onnea! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne