Easy Treenitorstai

10. huhtikuuta 2014/Yhteistyö- Easyfit Vaasa/ Kurkkukipu on hellittänyt ja tänään on Torstai. Tein illalla 6 kilometrin sauvakävelylenkin. Kiva fiilis! Sen verran voin kertoa kuuristani, että paino on pudonnut. Puntari näytti viimeksi 69,5 ja se onkin ensimmäinen kerta kun luku on alle 70 sitten nuoruusvuosien. 
Vihjaan tässä yhteydessä korvanapeistani. Ne eivät ole mitkään tavalliset napit vaan omien korvakäytävieni malliset. Napit ovat aivan täydelliset. Ilman noita en pärjää. Veljeni työskentelee FINFONIC nimisessä yrityksessä, joka valmistaa kuvanmukaisia yksilöllisiä kuulosuojaimia. Hän teki aikoinaan omani harjoitustyönä. Olen ikuisesti kiitollinen! 
Viikonloppuna käyn EASYFITILLÄ tekemässä ylävartalon treenin. Nyt olisi viimeistään päästävä vauhtiin. Tekin ehditte vielä! Kesään on aikaa. Muistatte varmasti kun kerroin haastavani teidät liikkumaan. Haaste on seuraavanlainen. Lataa kännykkääsi ENDOMONDO sports tracker. Hae minut ystäväksi, löydyn sovelluksesta yllättäen nimellä Johanna Koo. Tehdään lenkkejä yhdessä! Ensiviikon loppupuolella teen sovellukseen haasteen, johon voitte liittyä. Laadin teille myös soittolistan. Musiikki nimittäin vauhdittaa lenkkiä. Tämän illan paras lenkkikappale oli ED SHEERANIN THE A TEAM, josta tulee soittolistani ensimmäinen kappale. Pysykää kuulolla!

/Ylimmässä kuvassa treeni "outfit" numero 1/

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne