Easy Treenitorstai

24. huhtikuuta 2014
// Yhteistyö- Easyfit Vaasa //  Yhteistyö EASYFIT VAASAN kanssa on yksi parhaimmista, joita blogini puitteissa olen tehnyt. Sain PERSONAL TRAINER-PALVELUT käyttööni kolmeksi kuukaudeksi. Jakso alkoi muutama viikko sitten ja jatkuu aina Kesäkuun loppuun asti. 
Koska tänään en pääse Katin kanssa treenaamaan, ajattelin kertoa fiiliksiäni paikasta. Ensinnä tykkään todella paljon siitä, että Easyfitillä on avaraa. Tilaa riittää ja onkin erittäin helppo löytää paikka, jossa tehdä harjoituksia vapailla painoilla. Itse olen tehnyt liikkeet laitteilla ja sitten siirtynyt jumppasalin nurkkaan tekemään loput. Viimeksi seuranani oli kaksi tyttöä jotka starttasivat "virtuaalijumpan". Virtuaalijumpista tiesin sen verran, että niitä on olemassa. En tosin tiennyt, että niitä voi käydä tekemässä myös muina aikoina. Jos sali on vapaa, voi siis mennä ja käynnistää jumpan itse. Kätevää! Mietinkin kuinka kiva olisi mennä esimerkiksi ystävien kanssa tekemään jumppa. Mukava paikka! Infrapunasaunaa en ole vielä käyttänyt, mutta sekin aika koittaa! 
Huomenna on vuorossa jalkatreeni. Lauantaina teen lenkin ja alkuviikosta ylävartalon. Olen löytänyt sopivan rytmin harjoittelulle. Jonkin sortin jumppa olisi vielä saatava mahtumaan mukaan. Nyt kiitän ja kuittaan. Meikkiä kehiin ja menoksi! Ajöss! Kuvat: Ensimmäinen itseotettu. Loput EASYFITIN FB-SIVUILTA.

/Näin viimeyönä huvittavaa unta. Olin töissä naistentautienosastolla ja odotus huoneessa oli hiljaista. Ainut siellä istuva oli "Kauniiden ja Rohkeiden" Ridge Forrester. Hänellä oli seuranaan kaksi tummaihoista pientä tyttöä. Ihmettelin suunnattomasti, kuinka oli mahdollista, että upea Ridge istuu odotushuoneessa yksin. Menin juttusille ja olin aivan ihastunut. Ridge oli superystävällinen. Halusin, että joku ottaisi meistä kuvan kamerallani, mutta se oli rikki. Kaivoin taskustani kännykän ja avasin Instagrammin. Päätin ottaa kuvan minusta ja tuosta ihanasta miehestä ja siihen hassu uneni loppui. Naurattaa! En ole katsonut kyseistä ohjelmaa aikoihin. Mistä näitä tulee?/

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne