Vaasalaisten bloggareiden valokuvauskurssi

27. huhtikuuta 2014

Hyvää iltaa! Mukava päivä takana! Tänään tapasimme bloggareiden kanssa valokuvauksen merkeissä. "IHAN SALOSTI" blogin rouva kutsui meidät upeaan kotiinsa. Kurssin piti Anu Pietarinen Seppälän valokuvaamosta ja se oli erittäin hyödyllinen. Tapaamisemme ylipäätään ovat aina onnistuneita ja mukavia. Siellä missä on bloggareita, on myös kameroita. Juttua riittää ja tunnelma on korkealla. Tarjoilut tämän päiväiseen tapaamiseemme sponsoroi KODIAL ja SUKLAAPARATIISI. Kiitos! Terveisiä PT KATI SIRKOLALLE, söin suklaatia! 
Kuvat olen ottanut vanhalla tyylilläni eli ohjelmalla, jonka säädöt toimivat osittain automaatilla. Nyt aloitan harjoitukset ja käytän manuaalista asetusta. Hiukan saattaa kulua ennenkuin auko, valotusaika ja herkkyys osuvat kiireessä kohdilleen. Kiitos mukana olleille mainioille bloggareille!

/Tapaamisesta mieleeni jäivät myös kaunis avara koti, ihana lattia, Jonnan kukkamekko, mustavalkoinen raita ja iloiset hymyt./

4 kommenttia

 1. Näyttääpäs kivalta ja varmasti hyödyllistä! Ihania herkkuja ja naisia...:) terv. eräs wannabe-Vaasalainen, mutta 100km liikaa etelässä....;)

  Kaisa-Sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana "Wannabe.Vaasalainen" sun kannattas varmaan muuttaa hiukan tännepäin ;)

   Poista
 2. Voihan kikkarankäkkärä, kun multa meni tämä (ja monta muuta asiaa) ihan ohi, kun en ole ollut kuukauteen facebookissa... Teillä näytti olleen mukavaa! Luin sun blogia taannehtivasti tänne asti, en ole muiden blogejakaan ehtinyt lukemaan omista kiireistäni johtuen :) No mutta kesää kohti kiireet helpottaa, toivottavasti sullakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on pitänyt kyllä niin kiirettä kaiken kanssa :/ Mutta onneks on nyt kesä pian :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne