Ylikiva monitoimikahvila

2. huhtikuuta 2014



Yleensä yritän hillitä kuvien määrää blogipostauksissani, mutta tällä kertaa muutan taktiikkaa. En toteuta yleistä periaatettani "less is more" vaan valitsen tyynen rauhallisesti periaatteen "more is more". Vaasassa on eilen avattu uusi kahvila. Paikan nimestä sen verran, että jos tunnette vaasalaisten käyttämiä sanoja, tiedätte "yli" sanan kuuluvan aktiiviseen sanavarastoomme. Itse olen koko ikäni käyttänyt runsain mitoin kyseistä sanaa. Tosin Ruotsin vuosien aikana "yli"sanan käyttö unohtui. Nykyään yritän epätoivoisesti hillitä "yli" sanan käyttöä, mutta jos olette tarkkana saatatte kuulla minun sen silloin tällöin möläyttävän. 
Uusi kahvila "YLIKIVA!" on juuri sellainen kuten nimi antaa ymmärtää. Kävimme paikassa tyttöjeni kanssa tänään. Ylikiva paikka! Huonekalut ja sisustus ovat minun makuuni kuten varmasti olisitte voineet arvata itsekin. Kahvila on varsin monitoiminen paikka. Sen yhteydestä löytyy pieni kauppa, josta voi ostaa muunmuassa käsitöitä. Kahvilan nurkassa on tilava leikkialue lapsille. Paikka sopii erittäin hyvin myös meille "lapsellisille". Huonekalut ovat vanhoja ja käytettyjä. Se lämmittää ekosisustajan mieltä. Kahvilan huonekalut ovat ostettavissa, mutta älkää hyvänen aika menkö heti kaikkia ostamaan sillä haluan istua tuolla toistekin!
Suosittelen! Me tarvitsimme tämän tyylisen kahvilan Vaasaan. Tuli heti mieleen URBAN STORY, johon kävin muutama viikko sitten tutustumassa Helsingissä. "Ylikiva" kahvila tulee varmasti järjestämään asiakkailleen muutakin kivaa. Katsastakaa paikka!

/Tytöt tilasivat karpalokiisselin kermavaahdolla ja vohvelisydämellä. Itse tyydyin kuurini takia vain latteen. Lisätietoa ja "Ylikivan" osoitteen löydätte heidän Facebook-sivun kautta TÄÄLTÄ!/

6 kommenttia

 1. On kyllä niin yliylikivaa, että Vaasaan tuli tämmönen. :)

  VastaaPoista
 2. Hahaa, ylikiva tai meillä siinä maaseudulla oli jopa älykiva!

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, muuten mullekin on tuttu tuo älykiva :) Serkkupojat käytti sitä sanontaa ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne