Flow

5. toukokuuta 2014


/Blogiyhteistyö- Flow. Palvelu saatu bloginäkyvyyttä vastaan./ Olen haaveillut kampaamosta, jonne voisi mennä "tehkää mitä haluatte" asenteella. Mielestäni kampaajan tärkein ominaisuus on silmä nähdä, mikä sopii. Sain viimeviikolla kokeilla kampaamo FLOW:n palveluita. Päätin radikaalisti antaa luvan tehdä hiuksilleni mitä vain lukuunottamatta siiliä tai kaljua. Oli upea istua ja seurata kuinka Ani ja Janika työskentelivät. Tuli heti tunne siitä, että nämä  tytöt tietävät mitä tekevät. 
Flow sijaitsee Vaasan keskustassa, Rewell Centerissä. Kampaamopalveluiden lisäksi saatavilla on myös meikkausta. Minutkin meikattiin. Kokonaisuus oli loistava. Ennen ja jälkeen kuvat jo näittekin. Itse olen äärettömän tyytyväinen lopputulokseen. Vieläkin nautin fiiliksestä, nähdä itseni peilistä , uusilla hiuksilla. Leikkaus on toispuoleinen ja takana on niin sanottu "undercut" eli lyhyt siili, joka nostaa hiuksia ja saa ne näyttämään kevyemmiltä. Toisella puolella on värikolmio, jota erisuuntiin kampaamalla saa värin näyttämään eriltä. Kivat monimuotoiset hiukset! Kiitos Flow! Voin täten todeta, että kyseiseen liikkeeseen uskaltaa mennä luottavaisin mielin.  Jos rohkeus riittää suosittelen kokeilemaan "tehkää mitä haluatte" asennetta. Yllättävän jännää puuhaa! 

/Pahoittelen kirjoitusvirheitä, jos niitä löydätte. Tämä päivä on ollut kiireinen. Nyt nukkumaan, jotta jaksaa vastaanottaa Tiistain. Hyvää yötä!/

6 kommenttia

 1. Tosi makee!!! Mä niin kaipaisin jotain kans..niin kyllästyttää tää fleda, en tahdo lyhyttä mutta emmää tiiä.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tiedän tunteen. Välillä mullakin on ollu et jotain haluis, mut ei keksi mitä ;) Pitkä on kiva, mutta itselläni on niin ohut ja lässähtävä hius et pitkäksi kun kasvaa se on ihan lätty päältä ja poninhäntä ei sovi mulle :/

   Poista
 2. Tosi kaunis olet aina, ja tuo tukka - ihan huikea :)

  VastaaPoista
 3. Kiva muutos:) mäkin tykkään kokeilla välillä erilaista, kampaajallakin on mielenkiintoisempaa kun ei aina joudu tekeen samaan malliin;)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne