Furoshiki DIY

3. toukokuuta 2014


Lauantai! Käyn ylikierroksilla. Tekemistä on paljon, mutta inspiraatio puuttui kunnes tunti sitten ilmoitin miehelleni tekeväni "inspiraation herättäjä DIY:n". Häntä huvitti. Mikä se on? Tänään se oli Japanilainen "Furoshiki" paketti. Japanilaiset ovat loistavia käyttämään kangasta. He sitovat siitä paketteja ja erilaisia kantovälineitä. Suosittelen tutustumaan! Teen ensi viikolla erään stailauksen ja olen sen takia kolunnut kirppareita. Tänään kävin Vaasan SPR:llä ja löysin ison pussillisen kankaanpaloja. Heillä on heti ovella iso kori täynnä "räteiksi" tarkoitettuja kangaspusseja. Yksi pussi maksaa euron. Kuvien kaikki kankaat ovat juuri kyseisestä euron pussista. 
Halusin mukaan silkkipaperikukat, joita tein myös  "SAKURA" projektissani. Suosittelen testaaman tämän kaltaista paketointia. Halpaa, helppoa ja niin kaunista! Hyvät ohjeet löytyvät esimerkiksi REMODELISTA sivuilta.

/Paketti on japaniksi "tsutsumi/

//Järkytys! Unohdin Vapun lumoissa "Easy Treenitorstai" postauksen, mutta se on tulossa!//2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Tuli kyllä nätti :) Ja voi kun nöitä voi tehä vaikka minkä tyylisiä....oi oi tosi kiva idea....nyt suku kattoo jaahas....tollasia paketteja siis tulossa ;) hali <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne