Hardcore paljastus

27. toukokuuta 2014Hui ja hei! Kamalan pitkä väli postauksilla. Rohkenen julkaisemaan todellista "hardcoree" keskeneräisistä projekteistani. Viikonloppu kului siivoten. Olen tyhjännyt kaiken. Vaatekomero on karsittu ja ylimääräiset/tarpeettomat kamat myyty. Tyhjentäkää se puhdistaa! Tämä on käsky. Uskallan väittää, että suurimmalla osalla teistä on ylimääräistä kamaa jemmassa. Minulta on usein kysytty, mihin saan löytöni mahtumaan, kun teen niitä niin paljon. Noh, minulla on kautta aikojen ollut periaatteena, että kun tuon kirpparilta uutta niin kierrätän saman verran vanhasta päästä. Toteutan tätä jatkuvasti. Kun ostan uudet verhot myyn yhdet vanhat pois. Kun lapset saavat uuden lelun lähtee yksi vanha jne. Näin koti ei huku kaiken "materian" sekaan. Sisustaminenkin helpottuu, kun pohja on yksinkertainen ja puhdas. Siitä on hyvä aloittaa. Ylimmässä kuvassa vaatekomeromme ENNEN. Lupaan näyttää myöhemmin myös JÄLKEEN kuvan. Myin peiliovet ja virittelen tilapäistä ratkaisua. Suunnitelmissani on hankkia uudet ovet. 
Tyhjentämisestä sen verran, että suosittelen karsimaan karulla kädellä. Mitään emme mukaan tästä maailmasta vie, miksi siis säästää ja kerätä? Itse en ole keräilijä, vaikka paljon kirppareilta löydän ja ostan. En ole koskaan ollut tavarassa kiinni. Saatan kerätä jotain tiettyä, mutta yhtäkkiä myös luopua. Itseäni kiehtoo minimalismi varsinkin sisustamisessa. On kiva, kun paikat eivät pursua tavaraa.  Toisaalta meillä on joskus näyttänyt ehkä liiankin tyhjältä. Muistan kun asuimme Ruotsissa ja mieheni kaveri tuli meille ensimmäistä kertaa kylään. Hän totesi "det ser ju ut som ni skulle när som helst flytta ut". Hänen mielestän meillä näytti siltä kuin olisimme muuttamassa hetkenä minä hyvänsä. Hänen kotinsa oli meidän vastakohta, tavaraa joka paikka täynnä. Se osittain selitti hänen toteamuksensa. Oletteko keräilijöitä? Onko teidän vaikea luopua tavarasta?

/Päivän ensimmäiset "kirppisruusut" menevät ADAM & EWAAN. Ystävällistä ja hyvää palvelua tänään! Toiset "kirppisruusut" lähetän FYNDIKSEEN! Aina yhtä kiva käydä ja omistajapariskunta on aivan ihastuttava!/

//Adam & Ewa 203//

8 kommenttia

 1. Mä niin rakastan tyhjiä kaappeja ja sitä tunnetta, kun ei ole liikaa tavaraa. Edelleen mulla on karsimista, mutta en saa jotenkin aikaiseksi. Enimmäkseen sellasta tavaraa mitä ei voi myydä, mutta edelleen ehjää ja siistiä. Pitäis saada autokyyti niin vois viedä kierrätykseen.

  Tykkään suuresti minimalimista!

  ps. lankoja ei voi koskaan olla liikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, juu eikä tuohi ja pärehässäköitä ;)

   Poista
 2. Itelläni ollu kuukauden verran kirppispöytä Fyndiksessä ja hartaasti toivon että se on tyhjä kun menen sitä tyhjentämään. Tavaraa on silti liikaa, mutta jotenki kaikesta ei osaa vain luopua vaikka haluisi ja ajattelee että kyllä tälle on vielä joskus tarvetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja onhan toki asioita joita säästän minäki ;)

   Poista
 3. Ei ole ongelmaa keräilyn suhteen, itselläni sama periaate kuin sinulla, kun tulee uutta niin vanhaa pois. Tavara on tavaraa, ei sen kummempaa. Joitain tiettyjä asioita, esim. mummon perintö lasit missä on lilat kukat ja kulta reunukset ( joista lapsena saatiin juoda kaakaota) ovat sellainen asia jotka vitriinissä komeilee mutta eivät ole kovassa käytössä mutta en myöskään koskaan aio niistä luopua :) Vanhempani sekä appivanhempani kauhistelevat välillä kun laitan aika raa'alla kädellä tavarat kiertoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Haha, joo voin kuvitella että osan on vaikea ymmärtää tän tyyppistä toimintaa ;) Joo, ja mulla on kans mummolta saatua jota en pois laita ja tottakai säästää lesten jotain juttuja :)

   Poista
 4. Mä saan kyllä jotain kiksejä kun saan heittää tavaraa roskiin/kierrätykseen/myyntiin kaapeista. Nyt odottaa paranemista, että hyökin taas loppujen kaappien kimppuun siivotakseni taas ylimääräset pois.
  Likkojen huoneeseen vaihdettiin vähän aikaa sitten hylllyt pienempiin ja sirompiin. Kaikki muut tuskaili "miten me saadaan tavarat mahtumaan tohon". Mä sit sanoin et helposti. Heitin A:n pois huoneesta ja likkojen kanssa alettiin käymää tavaraa läpi ja organisoimaa sitä hyllyihin ja kaappeihin. Lopputulos on että kaappiin mahtuis vielä roinaa ja hyllyssäkin on vapaata tilaa edelleen. Pelkkää roskaa tuli säkillisiä ja vanhoja leluja lähti lahjotuksena kasa pois ja loput isompi tyttö myi puistokirpparilla.
  Minä sain vaan parhaimman fiiliksen (koska olin oikeassa :) kun näin turhien tavaroiden katoavan ovesta ulos.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne