ILTA INSTANT

20. toukokuuta 2014En tiedä mitä te tykkäätte INSTAGRAM kuvista ja päivityksistä. Kuvani ovat todella huonolaatuisia, koska virallinen Anroidini on rikki. Tykkään kuitenkin kuvata Instagrammilla, kun liikun. Tällä tavoin voin jakaa hetkiä arjesta silloin kun Canonini ei ole mukana. 
Tänään veimme isin satamaan. Hän matkustaa Uumajaan. Kaksi päivää ilman häntä tuntuu todella tylsältä. Hän tosin nauttii, kun pääsee  pikavisiitille synnyinmaahansa. Pari viikkoa ja me muutkin pääsemme. Upeeta! Näin kesäisin iskee armoton ikävä Ruotsiin. Muistan aikoja jolloin asuimme Ruotsissa lämmöllä. Ihana maa! Ruotsissa olin vasta naimisiin mennyt rouva, synnytin kolme ensimmäistä lastani, vaihdoin alaa ja opiskelin lähihoitajaksi. Tutustuin uusiin ystäviin ja heitä pääsen pian tapaamaan. Nyt kokoan tunteellisen itseni ja valmistaudun lasten liukuhihnalta nukkumaan laittamiseen. Uuugh! 

/Sataman jälkeen ajoin Koulukadun Siwaan. Ostin jätskit ja saippuakuplia siskolle ja sen veljelle. Hengailimme rannalla ja nautimme paisteesta. Isoilla tytöillä oli muita menoja./

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne