Kalkkimaalia kehiin

15. toukokuuta 2014/Blogiyhteistyö-Aveo/ Tänään käväsin AVEOLLA. Viikonloppuna maalataan kalkkimaalilla. Todella jänna kokeilla tuota mystistä maalia. Saatampa tehdä teille pitkästä aikaa videoklipin. Kalkkimaalit ovat ostettavissa Aveon verkkokaupassa TÄÄLLÄ! Tällä hetkellä heillä on ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksista. Maalit saatu yhteistyön puitteissa.
Tulin juuri koulusta. Olo on hyytynyt, mutta tyytyväinen. Elän luovaa aikakautta. Mielessäni on loputon määrä tee-se-itse ideoita. Toivon ehtiväni toteuttamaan niistä ainakin osan. 

/TÄMÄ ihana ystäväni ja blogisiskoni jakoi Facebookissa kuvia SAMARIA kirpparin tarjonnasta. Näin eräässä kuvassa vanhoja koivusia tuoleja 5 euron kappalehintaan. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Nyt keittiönpöytämme ympärillä on kuusi sellaista. Pohjassa lukee "Asko". Tuolit ovat lujatekoisia. Tämä tarkoittaa Johanna Koon "Hulluja Päiviä" paikallisella FB-kirpparilla. Eriparituolit lähtevät vaihtoon./

4 kommenttia

 1. Kiitos Johanna ihanasta blogistasi! Olen jonkin aikaan melko säännöllisesti lukenut blogiasi, mutta en ole tainut aikaisemmin kommentoida. Tykkään kovasti miten kirjoitat kaikista arjen asioista, ja jaat ihania kuvia ja INSPIRAATIOTA! Joku on joskus kommentoinut, että voisit harvemmin tehdä postauksia, mutta minusta on juuri niin ihanaa miten jaksat jopa monesti päivässä kirjoittaa. Postauksesi ovat päivän piristys! :) Oikein ihanaa viikonloppua sinulle! Nyt jännitän milloin tuolisi tulee myyntiin, jos kerkeisin napata niistä edes yhden! ;)
  t. Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ihana ihana!! <3 Tämä oli mun päivän piristys <3 Tällasta on niin hyvä kuulla! Kiitos! Tuolit laitan myyntiin tänään Vaasan alueen FB-kirpparille :) Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista
 2. Tää projekti todella kiinnostaa mua, laita ihmeessä videota! Meilläkin on remontti olkkarissa edessä ja mietin tuota samaa tai saman tyyppistä maalia.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne