Perjantain sisustuskuvat

16. toukokuuta 2014

Perjantai ja fiilikset ovat korkealla! Mahtavaa, vapaata! Tein pienimuotoisen "kirpparikierroksen" juuri äsken. Kuten eilen mainitsin aivan ihana bloggari ja ystäväni CHERRY G jakoi kuvia FB:ssä paikalliselta kirppikseltä. Nämä ovat tuolit joista hänvihjaisi. Ostin niitä eilen kuusi kappaletta ja tänään hain vielä kaksi. Nämä ovat päällekkäin pinottavia eli ne kaksi ovat varatuoleina huoneen nurkassa. 5€ kappale. Näitä jäi vielä. Tuolit löytyvät vanhoilta kotikonnuiltani Ristinummelta SAMARIA nimiseltä kirpparilta. Suosittelen käymään kyseisessä paikassa. Itse en ollut käynyt, mutta tulen taatusti käymään tulevaisuudessa.  Jokin näissä vain oli. Tuolit ovat Askon valmistamia. Nyt siivousta! Mukavaa viikonloppua! 

12 kommenttia

 1. Ihan mahtavia tuoleja. Ja ikinä en ole tuolla kirpparilla käynyt, vaikka tiedän kyllä paikan. Ristinummi kun on minunkin vanha kotikontuni ja kyllä siellä päin Suomea tulee melkein kerran kuussa käytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kannattaa käydä siis tuol ens kerralla ;)

   Poista
 2. Onpas makeet tuolit! Ja sama täällä, Samariassa en ole käynyt, vaikka tuttua seutua muuten onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hiukan sivussa ja siksipä en itekkään siellä juuri ole käynyt :/

   Poista
 3. Hienot ovat! Mutta raaskit siis luopua entisestä tuolikokoelmasta :) Sekin oli muistaakseni tosi kiva (jostain aiemmasta postauksesta muistelen). Muakin huvittaisi vaihtaa tuoleja, mutta olivat lahja anopilta. Kangaspäälliset ovat vaan niin kovin epäkäytännölliset tässä tahmatassujen taloudessa...Perjantaiterkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä raaskin! Mä en oikeen koskaan oo ollu sitä sorttia et kiintyisin johonki tiettyyn....vaihtelu on mun toinen nimi ;) Haha ja mies ihmettelee. Joo, kangaspäällysteisiä oli meilläkin pari ja ihan likaset koko ajan...Terkkuja Niinalle <3

   Poista
 4. Ihanalta näyttää. Tuolit sopivat täydellisesti valkoisen pöytänne kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tykkään! <3 Vielä kun olis vaikka vaalean harmaa tai valkonen lattia ;) hehe...

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne