Rankkaa tilitystä / Easy Treenitiistai

13. toukokuuta 2014/Yhteistyö- Easyfit Vaasa/ Elämä on laiffii sekä ihmisen parasta aikaa! Viime ja sitä edellisen viikon "Easy Treenitorstai" postaukset jäivät väliin ja se harmittaa minua suunnattomasti. 
Kerron tässä postauksessa rehellisesti omista tunteistani koskien kuntoilua ja salitreeniä. Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet kuntoilun suhteen katastrofaalisen huonot. Ensinnäkin meillä on ollut jatkuva kiire tai lähinnä minulla. Toiseksi minulla on jonkin sortin sitkeä virus, nuhaa ja kurkkukipua. Osa lapsistakin on kärsinyt saman tyyppisistä oireista. Omaa fiilistäni pahentaa se, että olen erittäin allerginen siitepölylle. Lääkkeistä huolimatta olo on tukkoinen. Se siitä!
Monesti kun puhutaan kuntoilusta sanotaan, että jokaisella on samat 24 tuntia vuorokaudessa ja että treenata ehtii, kunhan vain ryhtyy. Viimeisten viikkojen aikana kiire on ollut sitä luokkaa, että ei ole meinannut ehtiä vaikka kuinka suunnittelisi. Jos olisin sinkku ja pitäsin huolen vain itsestäni olisi tilanne toinen. Olisi helppo tehdä juttuja silloin kun haluaa. Ei ole helppoa pyörittää arkea neljän lapsen kanssa, kun itse käy koulua ja mies tekee täyspäiväistä työtä. On järjestettävä lukuisia asioita jatkuvasti. Pyykki on pestävä, kaupassa on käytävä, koulussa on käytävä, lasten neuvolakeikat ja kouluterkat on heitettävä x 4, tytön oikomishoidot, muiden lasten hammastarkastuskeikat ja ja ja. Tuohon väliin pitäisi saada mahtumaan kahden aikuisen harrastukset. Mies treenaa päivittäin ja minä silloin tällöin. Huoh, hengästyttää kun ajattelen tätä kaikkea. Kesäloman tarpeessa olemme kuten varmasti moni muukin tähän aikaan vuodesta. 
MUTTA liikkuminen on hyvästä. Tein pienestä flunssasta huolimatta kävelylenkin Sunnuntaina. Se virkistää. Tämä kiire ja virus on erittäin valitettavaa tämän yhteistyön suhteen. Koen paineita siitä, että pitäsi ehtiä ja nopeasti tulla terveeksi. Anyways! Toivon uutta puhtia ja terveyttä ensiviikkoon! EASYFITILLÄ on muuten nyt mieletön tarjous! Torstaina 22.5 he järjestävät Personal-Trainerpäivän. Paikalla ovat Kati Sirkola ja Markku Laakso. Supertarjouksena Easyfit myy PT-paketit -50%. Tarjous on voimassa 30.6.2014 saakka. Suosittelen!
Syömisistä. Nekin ovat olleet mitä sattuu. Pääsiäiset ja vappu sekoittivat pakkaa ja parannusta on tehtävä! Koen hankalana sen, että joudun huolehtimaan omat annokseni. Olen tottunut syömään samoja ruokia perheen kanssa. On hankala kuljettaa mukana isoja määriä ruokia ja välipaloja koulupäivinä. Päivät ovat pitkät ja niiden aikana on syötävä monesti lounas, välipala ja vielä päivällinenkin. Mitä valitan? Nyt vain niskasta kiinni, kun tervehdyn! 

/Lenkillä käytän muuten aina kunnon "junttisäärystimiä". Ihanat ovat!/

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne