Sisustusjälki

13. toukokuuta 2014Asia joka minut piristää aina, on kaunis sisustaminen. Sellaista parhaimmillaan tarjoaa muunmuassa ystäväni NETTA. Kuvat ovat Netan mökiltä. Netan mökkikuvat löytyvät TÄÄLTÄ! Aivan upea paikka! On mahtava katsella taitavien ihmisten "sisustusjälkeä". Se inpiroi tekemään! Suunnittelen maalaavani makkarin viikonloppuna. Katosta tulee valkoinen ja seinille sudin KALKLITIRIÄ. Sävyksi valitsen todennäköisesti Celadon Primo. Kurkistakaa sävy TÄÄLTÄ! Millaisia sisustussuunnitelmia teillä on?  Kertokaa ihmeessä!!

7 kommenttia

 1. Mä oon pohtinut, että pitäiskö maalata mökillä sininen lattia vaaleanharmaaksi ja näistä Netan kuvista tuli varmuus. Kyllä pitäis!

  VastaaPoista
 2. Makkari kokee muutokset kunhan työmiehet saapuvat. Parkettia yhdelle seinälle ja uutta maalipintaa, utuisempaa tunnelmaa hakusessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Muutos sisustus asioissa on kivaa! :)

   Poista
 3. Tilaatko kalkitiriä jostain nettikaupasta? Hyvä värivalinta mielestäni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä yhteistyökumppanien kautta. Kirjoitan aiheesta laajan postin kun teen tuon homman :) http://www.aveo.fi/shop/fi/188-kalklitir

   Poista
 4. On kyllä upean näköistä Netan mökillä ja tuo tapetti on aivan ihana! Mun sisustussuunnitelmissa olis keittiöön avohyllyt (joku kaunis päivä) ja jotain tapettipäivitystäkin voisi tehdä :)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne