Spread love!

8. toukokuuta 2014Muutama päivä sitten jaoin DIY-postaukseni paikalliselle FB PULINARYHMÄLLE. Hetken kuluttua eräs Vaasalainen kirjoitti kommenttikenttään huomanneensa mainoksen blogistani OMA KOTI lehdessä. Tulin superiloiseksi! Upea tulla mainituksi "Hyvän mielen sisustaja" bloggarina. Kiitos Oma Koti, te ja M paikallisessa FB-ryhmässä [joka otti minulle postauksen kuvan ja kertoi asiasta]. Hyvä mieli!
Tällaiset palautteet ja maininnat ovat erittäin tärkeitä. Joskus nimittäin sorrun ajattelemaan, että tykkääköhän tästä joku. Itse kun katselee arkeansa ja pohtii ongelmiansa, voi hyvät ajatukset hukkua. Välillä tuntuu, että olen näyttänyt kodistani jokaisen kulman ja blogipostaukseni tuntuvat omasta mielestäni toistavan itseään. Jokatapauksessa positiivinen palaute on aina kullan arvoista! 
Muutama vuosi sitten tein tietoisen päätöksen sanoa ääneen positiivisia asioita ihmisistä ja asioista joissa he ovat taitavia. Haastankin teidät kehumaan ääneen ihmisiä ja heidän taitojansa. Maailmaan tarvitaan kateuden ja kyräilyn sijasta hymyjä, kehuja, rakkautta, ja hyviä sanoja! 

Siispä: SANNIS olet upea ja rehti ihminen. Seurassasi on aina kivaa. NETTA kanssasi juttu luistaa! Tyylitajusi ja taitosi häkellyttävät! MALIN olet hauska tyyppi!  Kuvat hevosestasi ja sinusta ovat ylvään upeita! Kiva kun sain juuri sinusta opiskelutoverin. NAKU, sielunsiskoni, aivan kuin olisimme tunteneet toisemme aina! Taitosi ovat fantastiset. Värit ja muodot yhdistyvät taidokkaasti valkoiseen raikkauteen. HEINI, persoonallinen ja kaunis niin ulkoisesti kuin sisäisesti. En unohda kohtaamisiamme silloin ennen. Runo, jonka minusta silloin kirjoitit pysyy kestosuosikkina! CAISA K se superkauniin ja tyylikkään blogin pitäjä! ELSA upea Helsingin seuralaiseni. Olet rehellinen ja mukava! Kanssasi on helppo hengailla!

/Voisin jatkaa listaa loputtomasti, mutta haastan sinut jatkamaan! Kehu kanssabloggareitasi. "Spread love"! Älä unohda myöskään läheisiä ja ystäviä arjessa!/

SAA JA PITÄÄ JAKAA ETEENPÄIN! UGH!

7 kommenttia

 1. Tälläset jutut piristää kyllä varmasti ja kannustaa jatkamaan. Joskus sitä on niin kauheen pettynyt jos on esim. kommenttiboxissa hiljaista..joskus on niin eri aaltopituudella lukijoiden kanssa - on muka nähnyt hirveen vaivan ja yrittänyt saada tietyn tunnelman postaukseen ja on siitä niin onnellinen ja kukaan ei kommentoi, tai yksi..sekin on hienoa! Sitten taas johonkin mitä ei niin ole panostanut tulee kymmenittäin kommentteja - välillä tulee olo, että onko tossa mun blogissa mitää järkeä ja mitä siitä kukaan saa ammennettua, mutta ilmeisesti jotain..kai joskus..en mää tiiä! :D Ja mitä tämä vuodatus nyt edes pitää sisällään, tulipahan löpistyä ajauksia. :D

  Halaus, Johanna! Sä oot meidän vaasalaisten bloggareiden mama! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, sä oot ihana <3 Juuri noin se välillä menee..jaa, ja sun blogista saa ammennettua jo pelkästään kuvista <3 Ne on niin kivoja!

   Poista
 2. Ihana Johanna!! Itkeä pillitin, mutta vain ihan vähän :) Et tiedäkään, kuinka isoja juttuja tämmöset on mulle! On kyllä ollut kunnia saada tutustua suhun!!

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne