The parveke

15. toukokuuta 2014Muutama kuva parveke-projektista, olkaa hyvät! Projekti oli hyvin haastava. Aikataulu oli tiukka. Lyhyessä ajassa on äärettömän vaikea saada sellaista kamaa, jota haluaa. Toteutin projektin lähestulkoon nollabudjetilla. Raahasin partsille puolet NETTIKSEN huonekaluista ja osa olivat omiani. Paperisäkit ja biojätepussit maalasin spraymaalilla valkoisiksi. Yhden säkeistä täytin Wärtsilän rannasta keräämälläni kaislalla. Yhden vinkin säästän teille "iltapalaksi". Myös parvekkeen mittasuhteet olivat hankalat. Tila oli 9 metriä pitkä ja 1,25 leveä.
Jos parveke olisi omani ja sen saisi maalata näyttäisi se seuraavanlaiselta. Punainen seinä muuttuisi heti kättelyssä tumman harmaaksi tai mustaksi. Lattia peittyisi kokonaan juutti tai bambumatoilla. Fatboyn tilalla roikkuisi TÄMÄ. Laitoin kiireessä vain yhteen kohtaan ikäänkuin verhon. Laittaisin sellaisen vielä toisen. Lisäbudjetilla parveke muuttuisi vielä kerran aivan erin näköiseksi. Muistakaa kuitenkin tämä. Monilla rakennuksilla kaupungin keskustassa ja muuallakin on värikoodit. Niitä ei voi itsenäisesti muuttaa. Ilmeisesti myös nämä rakennukset ovat sellaisia. Asia kannattaa siis selvittää ennen kuin ryhtyy tekemään "remonttia".


Kiitos JONNA bambumatosta [näkyy kuvassa 2],  Helena [bambumatosta, joka on meidän terassilla] ja NETTA [Eameseiden ja Fatboyn lainasta].

//Osa ottamistani kuvista on melko huonoja. Sorry, nyt oli kiirus!//


12 kommenttia

 1. Parvekkeesta tuli hieno! Minäkin olen taas aktivoitunut blogirintamalla kuukauden tauon jälkeen, joten terve taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin et olit pois <3 Kiva kun oot taas :) Hali <3

   Poista
 2. Hieno parveke tuli. Juttu oli mulle ajankohtainen, kun muutan lähiaikoina parvekkeelliseen luhtitaloon ja tarvitsen vinkkejä juurikin parveketta varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva juttu! Parveke on usein hankala sisustaa varsinkin jos se on pitkä ja kapea. Mun paras vinkki ehkä on just tollanen yksi nurkka jossa ois sohvatyyppinen systeemi :) Kerron myöhemmin miten toteutin kuvan nurkkauksen :)

   Poista
 3. Siitä tuli hieno. Mä niin odotin tätä, kun silloin tästä kerroit. Arvasin, et keksit jotain kivaa nopeallakin aikataululla.

  VastaaPoista
 4. Mattohan sopi tonne oikeen hyvin :) Hieno tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nyt se on meillä täällä kotona :)

   Poista
 5. Det blev jättefint! Så kul att du var med i Vasabladet :-)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne