Tuulihattu

30. toukokuuta 2014Minä! Kyllä! Tämän takia on onni, että teen lähestulkoon kaikki hankintani käytettyinä kirppurtoreilta. Mieleni muuttuu hyvin nopeasti. Viimeisin "takinkääntö" koskee mattoasioita. Ne ovat minulle hyvin ongelmallisia sisustukseen liittyviä asioita. On vaikea löytää täydellistä mattoa. Olen haaveillut pitkään LINIE DESIGNIN ASKO MIXED matosta. Jostain syystä en koskaan sitä tilannut. 
Tilanteesta kehittyi mielenkiintoinen, kun ihastuttava blogiystäväni Susanna voitti ANNON mattokilpailun. Yhtäkkiä ilmestyi 100% villamatto nimeltä Jalpaikka. Upea matto, joka tulee myyntiin Annon mallistoihin ensi syksynä. Näen kyseisen maton sieluni sisustajan silmin meidän olohuoneessa. Matto vaikuttaa erittäin sopivalta vaihtoehdolta uusien omatekemieni huonekalujen seuraksi. Visioni on puunsävyjä, valkoista, pellavaa, viherkasveja ja ripaus mustaa.  Huti? Tuskinpa! 

/Kuvat ovat Susannalta ja löytyvät postauksesta "SITAPURISTA SAAPUNUTTA" KLIK!/

2 kommenttia

  1. Hih, mä näen tuon ihanan maton sieluni silmin oman kotini lisäksi lukemattomissa muissakin kodeissa. Siitä taitaa tulla seuraava blogimatto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä aamen! ;) haha. Se on niin ihana kun on mustavalkoinen mutta silti pehmeempää kun karut kolmiot ja mustavalkoset kuviot ;)

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne