Tyytyväinen

11. toukokuuta 2014Olen supertyytyväinen! Laitoin eilen jälleen kerran ilmoituksen VAASAN ALUEEN FB-KIRPPIKSELLE osastolle "Ostetaan". Tällä kertaa halusin ostaa Peikonlehden tai Lyyrafiikuksen alkuja. Ei kulunut kuin muutama tunti niin eräs ilmoitti omistavansa ja myyvänsä Peikonlehden juurtuneita lehtiä. Se oli diili! Maksoin isoista mahtavista versoista kaksi euroa per kappale. Kuvassa toinen niistä. Suosittelen todellakin etsimään tarvitsemaanne FB-kirppareidenkin kautta. Ainakin Vaasan FB-Kirppis toimii erittäin hyvin. Kuvan kasvi ja Ortexin altakasteleva muoviruukku maksoivat yhteensä 3,50€. Ostin kolme kappaletta vastaavanlaista ruukkua Jupiterista 1,50 kappalehintaan.

/Tänään on Äitienpäivä! Olen nauttinut tänään äitiydestä, mutta samalla muistellut heitä joidenka syli on vielä kokonaan tyhjä. Ei ole itsestäänselvyys, että saa olla äiti. Lähetän ison halauksen jokaiselle asian kanssa taistelevalle./

5 kommenttia

  1. Jee - kiva tehdä edullisia löytöjä. :)

    VastaaPoista
  2. Hih, just laitoin peikonlehti-postauksen, mulla on on noita suuria lehtiä monta juurtumassa ja muutama istutettunakin, kyllä tykkään.

    Kirsi

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne