#DIYweek 4 / Summer moodboard

10. heinäkuuta 2014


Lovely summer mood board
Moodboard

Kesän sisustus

Lupiinin lehdet maljakossa

Kesäinen moodboard

DIY-päivä 4. Tänään ovat fiilikseni olleet äärettömän matalalla eräiden asioiden takia. Se tunne, kun mikään ei huvita, on kauhea. Tämän kaltaisia tunteita elämä aina silloin tällöin sisältää. 
Sain kuitenkin ripustettua HM:N UUDET PELLAVERHOT makuuhuoneeseen. Ne ovat täydelliset! Neljäs tee-se-itse projekti on jälleen nopea ja helppo. Tarvitset lehtikuvia/postikortteja, sakset, washiteippiä, kasvin oksia ja mielikuvitusta. Omani jäi aavistuksen vaisuksi, sillä tajusin heittäneeni pois ison kasan lehtiä. "Moodboardit" ovat todella kivoja. Ne voi täyttää millä tahansa inspiroivalla materiaalilla. Haaveissani on hankkia makuuhuoneeseen  tyylikäs vaaterekki. Sen läheisyyteen haluaisin tehdä muotikuvia ja inspiraatiota  sisältävän "boardin". Nimettäköön tämän päivän inspistauluni "Summer Mood" tauluksi. Tehkää tekin! Nämä ovat kivoja!

/Blogissani tulee tapahtumaan lähipäivinä pienoinen muutos, sillä olen päättänyt kokeilla jotain uutta/

//Ilmeisesti kameranikin aavisti huonot fiilikseni. Kuvaaminenkin tökki.//


2 kommenttia

  1. Valtavan kaunista! Seinän väri on upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salla <3 Tykkään itsekin tosi paljon <3 Poikkeaa melko lailla mun aikaisimmista sisustuksista ;) Nämä värit siis. Mustavalko on vaihtunut pehmeämpään ;)

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne