Iltauinnilla Hietasaaressa + karu totuus

21. heinäkuuta 2014

Lapset uimarannalla

Uimassa

Hiekkaranta


Sanotaanko, että uiminen on kivaa puuhaa. Kesäillan päätteeksi käytiin Hietasaaressa uimassa. Ihana ilta! Vaikka pakko on hiukan  latistaa tätä hauskan ja leppoisan näköistä uintikeikkaa kertomalla totuus. Mitä tapahtui ennen? Lapset juoksivat ympärinsä kuin päättömät kanat. Etsittiin pyyhkeitä, uimarenkaita ja vaatteita. Juomalasi hajosi samassa rytäkässä tuhannen pirstalaiksi. Hirveä meteli. Olin itse aivan poikki ja päässä jyskytti. Olisi tehnyt mieli heittää kirves kaivoon ja mennä nukkumaan. Tämä on totuus, te näette kuitenkin vain herttaiset hiekkaranta kuvat. Kaikesta huolimatta päästiin rannalle ja kaikilla oli mukavaa!

/Haluan tuoda asioista esille sen toisenkin puolen, sillä tutkimusten mukaan monet edelleenkin tuntuvat luulevan, että se mikä somessa näkyy on totuus. Ei ole! Kaikki ei aina ole niin kaunista, kun päällepäin näyttää. Jokaiseen elämään mahtuu myös sählinkiä, meteliä, sotkua, kärttyisyyttä, nalkutusta ja vaikka mitä. Sitä ei vain kuvata ja näytetä, ainakaan kovin usein/

8 kommenttia

 1. Mä meinasin ihan samasta tänään avautua blogissa. Kun me poikien kanssa lähdettiin rannalle. En ottanut kuvia, mutta lähtö ja matkat sinne ja takas oli kyllä kaukana idyllistä. Onneksi uimassa oli mukavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, lähtemiset on ihan hirveitä kun tällä porukalla lähetään ;) No onneksi kun vaihtiin pääsee on ihan jees sitten :)

   Poista
 2. Sellaistahan se elämä just on. Sitä pitääkin blogissa mielestäni näyttää. :)

  VastaaPoista
 3. No todellakin!! Välillä lähdöt on tosiaan sellasia, että tekis mieli laittaa kaikki arestiin ja lähteä ihan yksin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ;) Neljä kun sohaa sinne tänne ja marisee...vois just sanoo et okei, mä lähen ;)

   Poista
 4. kuulostaa niin tutulta!
  Vaikka omat lapset ovat jo aikuisia niin on tämä kahden aikuisen lähtö joskus yhtä tappelua ja hampaiden
  kiristelyä :D

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne