Kesämaja DIY

6. heinäkuuta 2014


Kevyt kesämaja

Kesämaja puun alla

Maja

Tee-se-itse kesämaja

Ihana Sunnuntai! Appiukko ja anoppi ovat matkalla meille. Siivossa olisi tietenkin parantamisen varaa. Aloitan huomenna DIY-viikon. Bloggaan yhden helpon ja nopean tee-se-itse projektin per päivä. Osan teen itse ja osan jaan muiden tekeminä ohjeina. 
Sunnuntain ja DIY-viikon kunniaksi julkaisen jo tänään superhelpon kesä DIY:n. Tarvitset: puun, verhot/kangasta, maton ja narua. Majan tekeminen kestää maksimissaan noin vartin. Ostin Facebook-kirpparilta ohuet verhot 5 eurolla. Tänään niistä tehtiin kevyt kesämaja. Pujotin verhon kiinnityskujiin puutikut ja sidoin ne yhteen. Sitten kiinnitin hässäkän paksuun omenapuunoksaan. Laitoin maahan juuttimaton ja taitoin verhot  mahton alle. Valmis! Helppoa, halpaa ja taatusti kiva juttu lapsille. Kokeilkaa!

3 kommenttia

 1. Söpö maja :) voi kun olis vielä piha missä makoilla, niin kehittelisin tollasen kans

  VastaaPoista
 2. Voi kun kiva maja. Kun meillä joskus on omatalo tai vuokralla jossa on omaa pihaa, siellä täytyy olla puita joihin voi tehdä tämmöisiä. Kun olin 10 rakensimme talon ja muutimme metsäkalliolle. Kyllä pihaan laitettiin kasvamaan puita, mutta vasta näin 12 vuotta myöhemmin ne alkavat olemaan edes jonkun kokoisia, muttei niin isoja, että majoja voisi vielä tehdä. Rakensimme kyllä lähi metsään laudoista puumajan :)

  ei nyt oikein ollut päätä eikä häntää...

  Ihana maja

  VastaaPoista
 3. Oj nej så mysig koja! Sån ska vi också ha nästa sommar då de två minsta (förhoppningsvis) förstår att inte riva allt de ser ;)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne