Onnenpäivä K18

8. heinäkuuta 2014Meillä on ollut "auto-ongelmia" jo pitkän aikaa. Olemme korjanneet vanhaa autoamme jatkuvasti. Kun vika on saatu kuntoon on tilalle tullut kaksi uutta. Viikko sitten saimme tarpeeksemme. Passitin mieheni sukumme autokauppiaan luokse ja käskin tuomaan uuden auton. Tuntia myöhemmin mies ajoi pihaan kullan värisen Toyota Verson. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Lastasimme auton heti täyteen lapsia ja ajoimme iloisina ympäri Vaasaa.  Seuraavana päivänä teimme kaupat. 
Tänään lähdimme romulla ja palasimme uudella. Lopultakin voimme matkata koko perhe yhdessä. Meillä on nyt seitsemän paikkainen auto. On sanottava, että toimiva auto on todellinen ilon aihe. On vaikea pyörittää kuuden hengen perheen arkea, ilman autoa. Toki pyörälläkin pääsee, mutta tämän kokoisen perheen ruokaostokset mahtuvat huonosti pyörän pieneen koriin. Hyvää yötä!

/Sensuroin rekkarin ja kalpeat sääreni. Pahoittelen karua sormimerkin näyttämistä, mutta se kuvasti tuossa tilanteessa erittäin hyvin tunteitani./

2 kommenttia

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne