Yolo- Sinä elät vain kerran

23. heinäkuuta 2014

Yolo pirtelöbaari

Keep Calm

Have hopeSe mitä minä en tiennyt on, että "Yolo" tarkoittaa "You only live once". Vaasan Rewellcenteriin on avattu uusi PIRTELÖBAARI YOLO. Astuin sisään, hiukan skeptisenä, selvittelemään mitä tuo nätti baari myy. Nuori miespuolinen myyjä ei osannut suomea. Kysyin varovaisesti huonoilla enkun kielen taidollani "What is this?"
Päädyin tilaamaan "Frozen yogurt" annokset ja niiden päälle lisänä mansikkaa. Superhyvää! Käykää ihmeessä testaamassa. Itse paikka on suloinen kun sokeri. Värit ja sisustus ovat raikkaat, kuten baarissa tarjolla olevat tuotteetkin. Jäi hiukan kaivelemaan "Energy Booster Smoothie", sillä olisin totisesti kaivannut tänään hiukan "boostia" elooni. Lisäinfoa sekä aukioloajat löytyvät YOLON FACEBOOK SIVUILTA. Söötti paikka!

/Sanonta "You only live once", jäi mieleeni. Yhdistän lauseen tällä hetkellä siihen, kuinka kohtelen itseäni ja kroppaani. Treenin puute ja epämääräiset syömiseni vaivaavat. Elämme vain kerran ja saamme itsellemme vain tämän yhden kropan. Täytyisi hiukan keskittyä sen kunnossa pitoon. Toisaalta kyseinen sanonta liittyy myös vahvasti elämästä nauttimiseen. Sitä me olemme viimepäivinä  harrastaneet koko perheen voimin. Pitäkää huolta itsestänne!/

2 kommenttia

 1. Miksihän mikään yritys ei pärjää tuossa samassa paikassa, missä nyt on Yolo? :D kuljettiin jokunen aika sitten poikaystävän kanssa muutaman kerran paikan ohitse ja aina se on ollut tyhjä. Nuori nainen ja mies vain seisovat tai istuvat, ja näyttävät vähän siltä, että "ei kannata tulla tänne".
  Ja todella typerää, ettei taaskaan osata suomea. Huono Vaasa, todella huono.. Vaasa tulee aina niin jäljessä kaikesta, harmittaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon huomannu saman....eikö siinä ollu ennen joku toinen jäätelöpaikka?? Tämä on ihan just avattu 12. heinäkuuta. Rohkeita nuoria ovat! Toinen heistä osasi suomea ;) Nämä pitäjät ovat aasialaisia.

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne