BB, hyi!

25. elokuuta 2014

Pinkki Taru divaani

Nyt saatte kuulla henkilökohtaisen mielipiteeni ohjelmasta BIG BROTHER. Inhoon, inhoon, inhoon!  En tykkää kyseisestä ohjelmasta ollenkaan. En ole katsonut, enkä katso piste. Tavallisessakin elämässä on bigbrotheria kerrakseen. TV on muutenkin minulle melko vieras laite. En ehdi katsomaan. Ennen katsastin sentään Kymmenen Uutiset, kuten kunnon nelikymppisen kuuluukin, mutta nykyään en enää niitäkään. 
Se mikä tämän vuoden BB:ssä herätti kiinnostusta oli kuvan sohva! Sehän on Junetin pinkki TARU SOHVA. Hienoa! Sisustus kiinnostaa aina! BB talon sisustuksesta löydätte lisää TÄÄLTÄ! Kuva: MTV/ ALEKSI ALKU. Muuten pesen käteni totaalisesti kyseisestä ohjelmasta! Hui! Katsokaa te, jos haluatte, minä en ja naurunremakkaa tähän päälle.

15 kommenttia

 1. En katso minäkään, samaa luokkaa kuin Putous. Ja sitä naurunremakkaa tähänkin. ;)

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä koko BB pitäisi ollakkin nähtävillä vain jonkun kanavapaketin kautta.En katso, enkä tahtoisi että lapsetkaan katsoisi.Yök.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun on vaikee ymmärtää minkä takia on kiva kattella kun ihmiset juo, toilailee ja säheltää makkarissa :/

   Poista
 3. mäkin kuulun näihin jotka eivät aio katsoa jakson jaksoa!

  VastaaPoista
 4. En minäkään katso, elämässä on paljon hauskempaa tekemistä! =) Mutta kyllä tuo sohva on hieno (että jotain ne sentään osaa BB crew´ssäkin).

  VastaaPoista
 5. Sohva on ihan jees, mutta onhan tuo sisustus muuten aika "virikkeellistä". Ei paljon silmä lepää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, aika speciaalii ja omanlaistansa on ei miellytä mun silmää...mutta luulen et se on tarkoituksella noin :)

   Poista
 6. Samaa mieltä minäkin. En katso ja ärsyttää, kun joka paikka on täynnä BB-uutisia! Ei siis auta vaikka itse ohjelman onnistuisikin välttämään.

  VastaaPoista
 7. en katso minäkään kyeistä ohjelmaa.ja nyt kesällä on joskus mennyt monta iltaa,ettei telkkaria ole aukaistu ennenkuin iltauutisille.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne