Behind the scenes ja lääkärikeikka

26. elokuuta 2014

Innolux minimal murakka pendant

Kulissien takana! Kyllä! On imuria, maitomukia, lastenohjelmaa, sotkua ja yleistä kaaosta. Vietimme juuri Juditin kanssa pari tuntia pääterveysasemalla. Molemmat korvat ovat tulehtuneet. Lääkäri oli tuttu ja taitava. Nyt istun tässä ja yritän koota itseni. Jotain järkevää olisi saatava aikaiseksi. 
Kaaoksen keskelle yksinkertaista tyyliä tuo blogiyhteistyön kautta saatu INNOLUXIN MURAKKA. Erikoisesta ja tyylikkäästä valaisimesta on luvassa oma postinsa. Samassa yhteydessä näytän kokokuvan olohuoneesta SIIVOTTUNA. Valaisin riippuu stylesti vinossa. Toiseksi vanhin tyttäreni sanoi minulle "mamma, suorista se, se on vino". Totesin siihen kevyesti naurahtaen "kultaseni, mamma tykkää vinoista". Tykkäätkö sinä vinosta vai onko kaiken oltava perinteisesti suorassa??Mukavaa Tiistaita! 

/Muuten, on loistavaa olla hölppä ja puhelias. Tapasin terveyskeskuksen odotushuoneessa mukavan naishenkilön. Aikamme juteltuamme selvisi, että hänellä oli useampi ammatti. Hän oli muunmuassa maalari ja maskeeraaja. Sain häneltä loistavan vinkin tv-mööbelini käsittelyyn, jota aion kokeilla. Elämä on mielenkiintoista, kun on avoin./

5 kommenttia

 1. Pikkuisen nyrjähtänyt tasapaino on paras! Ei ärsytykseen asti epätasapainoa, mutta pienesti mielenkiintoa herättämään. Ja olen ihan samaa mieltä kanssasi, että kun on itse avoin, oppii jatkuvasti kaikkea uutta ja tapaa huipputyyppejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Sopivasti nyrjähtäny mutta ei kaikki vinossa ;)

   Poista
 2. Sä vaikutatkin sellaiselta, että olis mukava alkaa jutustelemaan. Ja tuo on totta, monesta pitkästä tk- keikasta on tullut mukavampi, kun on ollut hyvää tuntematonta juttuseuraa. Viimeisestä jäi mieleen, että eräs setä huolehti siitä, ettei Venäjä vaan katkaisisi kaasuhanoja ja siten kylmettäisi hänen kotiaan. :)Sara.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) heheh, mahtavaa <3 Joo jutustellaan jos joskus törmätään ;) Joo, odottaminen on kivempaa kun juttu luistaa ;)

   Poista
 3. Kyseinen valaisin vaati kyllä minulta ensin hetkisen tuumailua, mutta nyt olen kyllä vakuuttunut ja näkisin sen sopivan ruokapöytämme ylle ihan täydellisesti. :) Ei kai kaiken tarvitsekaan olla rakkautta ensi silmäyksellä. Mietin ainoastaan mahtaakohan tuossa olla millainen valaistusteho... Osaisitko yhtään avittaa? :)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne