Blogikirppiksen paras tulos

23. elokuuta 2014

Blogikirppis Vaasa

Blogikirppis

Kahvila Ylikiva

Mikä päivä! Heräsin 7.30. Saavuin YLIKIVAAN kamojeni kanssa hiukan ennen yhdeksää. Oli hiljaista ja paikalla oli vain Ylikivan henkilökunta ja muutama bloggari. Kello 10 jysähti. Ihmisiä saapui paikanpäälle ja blogikirppis oli pian täynnä ostajia. Tapahtuma oli erittäin onnistunut. Minulla on hyvä mieli. Oli mukava tavata lukijoita ja muita bloggareita. Kaunis kiitos Ylikivalle, joka sponsoroi meille mukavan paikan! Blogikirppiksen paras tulos oli ne kaksi kassia lastenvaatteita, jotka lahjoitettiin erään perheen avuksi. Paras voitto! Kirjoitin aiheesta TÄÄLLÄ! Kiitos teille hyväsydämiset ihmiset, tiedätte keitä olette! Meinasin pillahtaa itkuun! Toimitan avustukset eteenpäin heti huomenna. Nyt väsyttää! Kello 14 pakkasin myytäväni ja ajoin töihin iltavuoroon. Tulin kotiin aivan vasta! Hyvää yötä ja kiitos!

/Kuvat ovat mitä ovat. Tänään ei ehtinyt harrastamaan valokuvausta. Pahoittelen mahdollisia kirjotusvirheita. Nyt eivät resurssit riitä oikolukemaan lukihäiriöisen tekstiä./

7 kommenttia

 1. Oli kyllä ihan paras päivä :)

  VastaaPoista
 2. Nyt en ennättänyt mukaan, mutta toivottavasti tapahtuma saa joskus jatkoa! Hienoa, että Vaasassakin tehdään ja toimitaan, ei tarvitse harmitella, että vaan isommilla paikkakunnilla tapahtuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Jatkoa seuraa, se on varma! :) Me laitetaan Vaasa sekasin ;)

   Poista
 3. Oli kivaa. Kiitos puuhanaiselle. T: Mestarimyyjä lasin takaa :)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne