Blogikirppis Vaasa

21. elokuuta 2014


Vaasa, Vaasa, Vaasa! Blogikirpparit ovat erittäin suosittuja! Tulevana viikonloppuna vuorossa on Vaasan Alueen Bloggareiden kirppis. Kuten osa teistä varmasti muistaa järjestin muutama kuukausi sitten LANKAKERÄYKSEN HYVILLE IHMISILLE. Tutustuin keräyksen yhteydessä Vaasalaisen KAHVILA YLIKIVAN henkilökuntaan. He lupautuivat tuolloin ottamaan vastaan lankalahjoitukset. Kahvilaan asetetut korit täyttyivät hyvin nopeasti. Ylikiva on lahja Vaasalle! Kahvila, jonka toiminta on monimuotoista. Lankakeräyksen yhteydessä keskustelimme ohimennen blogikirppiksen järjestämisestä heidän tiloissaan. Kun EMMA kysäisi kirppiksen järjestämisestä, oli kaikki valmista. Paikka ja pöydät! Hyvin nopeasti löysimme myös bloggareille ja kahvilalle sopivan kirppispäivän. 
Tulevana Lauantaina 23.8 kello 10-15 reilut 20 bloggaria myy tavaroitansa Ylikivan kanssa järjestettävässä blogikirppiksessä. Olen ohimennen nähnyt myytävää tavaraa ja voin sanoa, että kivoja juttuja on myynnissä. Itse en tällä kertaa myy ainakaan isoja määriä. Saattaa olla, että tuunaan jotain tai myyn tekemiäni puuhelmikoruja. Ostaisitteko?
Ylikiva esittelee tapahtumassa FINNARTMEN MODERNEJA CITYKÄRRYJÄ. What? Ostoskärry mummoille? Ei toki! Paljon modernimpaa! Blogiyhteistyön merkeissä saan käyttööni kärryn, mutta siitä lisää myöhemmin!

Tervetuloa blogikirppikselle! Porukkaa saattaa olla paljon, mutta sopu antaa meille tilaa ja tapahtuman henki on varmasti lämmin! KLIKKAA LISÄINFORMAATIOTA YLIKIVASTA JA SEN SIJAINNISTA!

HUOM! HUOM! HUOM! VARAA MUKAAN KÄTEISTÄ! VAIN KÄTEISMAKSU!

4 kommenttia

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne