Designia blogikirppikselle + bloggari radiossa

22. elokuuta 2014

Garland pendant
Block light
Tomtom chair

Pöydästäni blogikirppiksellä voi huomenna ostaa myös ystäväni NETTA NATALIAN tavaroita. Kuvien tuotteet ovat siis myynnissä. En tosin voi taata ensimmäisen kuvan Tord Boontjen GARLAND LAMPUNVARJOSTIMEN saatavuutta, sillä sovitan sitä ensin meille. Jännitystä elämään! Mukavaa Perjantai-iltaa! Nyt luvassa on rankkaa hinnoittelua ja akkujen latausta! Nähdään huomenna KAHVILA YLIKIVAN kujalla! Ottakaa mukaan käteistä ja ostakaa pöytä tyhjäksi! Kuvat: Netta Natalia.

/Kun LINKULTA tulee tekstiviesti, joka alkaa hördu "JOHIS!" tietää, että luvassa on aina jotakin jännää. Niinpä pari tuntia puhelumme jälkeen veteraani kirppisfriikin ja bloggarin lyhyt haastattelu kuului radio X3M:ssä. Jos osaat ruotsia voit kuunnella haastattelun TÄÄLLÄ, valitse "Fredagspodden". Oman äänen kuuleminen on aina omituista. Tänään kuullostin mielestäni yhtäaikaa  asialliselta ja kihertävältä teinitytöltä./

10 kommenttia

 1. Garlandin asettelu kohdilleen vaatii kärsivällisyyttä. Ainakin enemmän kuin mitä minulla on! Tarvitsin kyllä kaksi kappaletta varjostimiakin saadakseni valaisimesta valaisimen näköisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikoillaan makkarissa ja se on upee <3 Tänne jää ja meille riittää yksi ;)

   Poista
  2. Taisit viedä 6-0. Mutta kaunis valaisin se on!

   Poista
  3. Haha, no Netta oli tehny jo alustavaa työtä ;) Ne kuviot makkarin seinällä on maagiset <3 Erittäin sopiva valaisin just utuiseen makkariin :)

   Poista
 2. Vad kommer priset på Block Lamp att vara?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oj, svår fråga :/ Jag har inte kollat...den är Nettas och jag har den packad i bilen redan :/

   Poista
 3. Vitsit ku en päässy paikalle! Menikö toi Block? Tuo Garland on varmasti hieno! Meillä on makkarissa Boontjen Icaros ja tykkään siitä tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi :) Joo, ostin itse ton Garlandin....se on aivan ihana <3 Block on jäljellä ja palautin sen Netalle. Laita mulle sähköpostiin viesti, jos sen haluut ostaa niin välitän viestin eteenpäin Netalle. Netta pyytää siitä 80 €. ekojohanna [at] gmail.com

   Poista
  2. Nyt vasta huomasin sun vastauksen! Laitoin sähköpostia.

   Poista
  3. Joo ja mä vastasin siihen jo :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne