Elä tänään!

4. elokuuta 2014

Live today

Kids on a sofa

Kello on kohta yksitoista illalla. Istun tässä ja pohdin syntyjä syviä. Päivästä päällimmäisenä jää mieleen armoton ukkonen. En muista olenko koskaan nähnyt vastaavaa. Kaiken lisäksi se kesti kauan. Istuimme lasten kanssa sohvalla ja tuijotimme ikkunasta ulos. Jokaisen salaman lyönnin kohtaan koko katras kiljahti, minä mukaan lukien. Se oli monta kiljahdusta! Herra Hoo kysyi "Onko ukkonen vihanen jostain?" Judit kysyi "onko ukko lähellä?" Minä kysyin "Milloin tämä loppuu?" Naapurin ihastuttava E, tyttöjeni paras ystävä, oli meillä. He juhlivat sitä mahdollisuutta, että ukonilma ei lopu ollenkaan ja hän saa jääda meille yöksi. Loppui se! SANOMALEHTI POHJALAINEN julkaisi kuvia Vaasan vedenpaisumuksesta, tsekatkaa! Koska olen viimepäivinaä jakanut sanoja, teen sen myös tämän illan päätteeksi. Löysin ensimmäisen kuvan/tekstin REBEL CIRCUS nimisiltä FB-sivuilta. Tekstissä on vinhaa perää! Hehe! Hyvää yötä!

2 kommenttia

  1. En ole kyllä koskaan nähnyt moista myrskyä :) välillä kyllä pelotti, kun tuntui ettei se lopu ollenkaan ja aina se tuli uudelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, se oli hurjaa...ja me ei hoksattu rullaa markiisia sisään....sit yhtäkkiä alkas tuleen sellasia kunnon trombin näkösiä puuskia....markiisi oli aina ylöspäin kääntyny....olin ihan varma et nyt se irtoo ja lentää kauas. J sit meni ulos siinä hirvees tyrskyssä ja ruuas sen....ja ukkonen oli ihan kohdalla....oli kyllä karseeta :/

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne