En enää koskaan!!

29. elokuuta 2014

Anno harjasetti
Surkea harjasetti

Koskaan, ei meille enää tule muovista harjasettiä piste. Puuta sen olla pitää! Hankinta saattaa maksaa muutaman kympin enemmän, mutta kestää taatusti paremmin. Tämän lisäksi puinen setti on kaunis ja saa näkyä! Huomenna on VALTAKUNNALLINEN SIIVOUSPÄIVÄ, itse aloitin jo tänään. Armottomat määrät tavaraa lähti kierrätykseen ja talo on entistä tyhjempi. Tykkään ja suosittelen! 
Niin paljon kivoja asioita tapahtuu! Suunnittelen vaikka mitä! Mukavaa viikonloppua! Luvassa on ainakin siivouskuvia ja synttärijuhlia!

12 kommenttia

 1. AAMEN! Ei meillekään.Ja tuo löytyykin jo talosta!

  VastaaPoista
 2. Katselin juurikin tuota Annon settiä Treellä Kodin ykkösess. Jospa löytyis täältä Vaasastakin. Ja meillä on muuten raivattu koko elokuun ajan. ;)

  VastaaPoista
 3. Voi tosiaan olla, että harjasetti on taas tulevaisuuden siivousväline, kun EU kieltää tehokkaat imurit...

  VastaaPoista
 4. Samoja kokemuksia muovisista. Täysin samaa mieltä siis!

  VastaaPoista
 5. Juu, puista settiä ei tarvitse myöskään piilotella.

  VastaaPoista
 6. Koen nyt kyllä velvollisuudekseni olla ilonpilaaja... Meillä on tuo Annon puinen setti ja hirmu nättihän se on, mutta jo toinen on hajalla lyhyen käytön jälkeen (ekasta jaksoin reklamoida, tokasta en enää). Aattelin, että pitikö taas valita esteettinen käytännöllisen sijaan. Toisin sanoen, Sini tmv. on varmaan meidän seuraava harja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä! Joo, voipi olla et ei kestä...mulla on ollu kolme viimesintä juuri tuon kaltasia kunin kuin kuvissa...merkit Sini ja Aino...kaikki haljennu aika nopeesti tollai. Täytyy käydä vielä Annansilmässä...se sokeiden myymälä....nehän osaa tehdä harjat ;) HInnoista en sit tiä ;)

   Poista
  2. Pitäsi olla metallinen tuo rikkalapio ainakin :)

   Poista
 7. Tuo puinen on kyllä niin kaunis ja ajattoman näköinen. Haluan! ainakin joskus.

  Ite vein kans kierrätykseen tavaraa joskin ihan vahingossa näin siivouspäivänä. Ostoksiakin tein kirppiksellä.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne