Helppo, nopea ja tyylikäs tee-se-itse projekti

9. elokuuta 2014

Diy clothes rack
Perfect diy

Stylish diy clothes rack

storage

diy material for a clothes rack

Mukavaa Lauantaita! Pikainen tervehdys ennen töihin lähtöä ja kiva DIY-vinkki! Eilen, Pinterest kierroksellani, silmiini osui kuva VAATEREKKISTÄ. Olen pitkään etsinyt makuuhuoneen nurkkaan vaaterekkiä tuloksetta. Päätin siis tehdä sellaisen itse. Kuvan rekki oli supertyylikäs ja helppo toteuttaa. Niinpä kävin rautakaupassa ja hommasin tarvikkeet. Todella helppo, halpa ja nopea projekti. Tavitset vain metalliputken, köyttä/johtoa/narua ja koukut. Alkuperäisessä kuvassa ripustamiseen oli käytetty narua, mutta itse valitsin sen sijaan valkoista sähköjohtoa. Valinta osoittautui loistavaksi. Johto nimittäin painaa enemmän ja laskutuu siitä syystä hyvin. Suosittelen kokeilemaan! Huomenna jaan uuden jännän projektin! Nyt töihin!

/Rautakaupat myyvät valmiita vaatetankoja eri levyisinä. Sellainen käy mainiosti kyseiseen projektiin. Ostin sellaisen, joka osoittautuikin liian lyhyeksi. Mietin hetken ja muistin, että kellarissamme on vanha verhotanko. Loppujenlopuksi käytin osan siitä. Vaaterekin voisi toteuttaa myös hiukan eri taktiikalla käyttämällä metalliputken sijaan puista harjanvartta. Mahdollisuudet ovat monet!/

//Kuvat eivät ole parhaimmasta päästä, sillä valaistus makuuhuoneessa on tällä hetkellä huono. Pilvet peittivät Vaasan taivaan ja ukkonekin jyrisee.//

14 kommenttia

 1. WOW, så enkelt och SNYGGT! I like!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä! Oon tosi tyytyväinen ja nyt voi tosiaan ripustaa sen paidan jota haluaa käyttää viel huomennakin ;) Mies ehdotti pyyhkeitänsä...no arvaa saiko ripustaa niit toho?? ;) You know the answer ;)

   Poista
 3. Yksinkertainen on aina kaunista....täytyypä tehdä tuommoinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ja laita ihmeessä linkki kun oot tehny ;)

   Poista
 4. Ihan huippu idis ja toteutus! Oon vastaavanlaisesta naulakosta haaveillut meidän eteiseen.. tää vois ollakin sopiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Suosittelen! Tosi helppo ja tän voi totauttaa monella tapaa :)

   Poista
 5. Ihana idea!! <3 Luulen että saatan sinun inspiroimana kokeilla samaa :) Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Suosittelen, niin helppo ja tyylikäs! Terkkuja Milla Koolle :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne