Sisustusasian ytimessä

12. elokuuta 2014

Deko magazine

Tiistai! Arki rullaa ja aikataulut alkavat loksahdella onnekseni paikoilleen. Aikojen sovittaminen neljän lapsen, oman koulun, työn ja miehen töiden kanssa ei ole helppo tehtävä, mutta kummasti se vain onnistuu syksy toisensa jälkeen. Sivukädellä olen järjestänyt myös Vaasan Alueen bloggareiden ensimmäistä "Blogikirppistä". Sellainen pidetään Lauantaina 23. Elokuuta 10-15 kahvila YLIKIVASSA. Tervetuloa! Myymässä on noin 20 bloggaria. Olen nähnyt vilauksia myytävistä tuotteista. Kannattaa tulla!
Tänään sain kutsut HABITAREEN ja uusi Dekokin tuli. Nyt olemme sisustushommien ytimessä. Pian alkaa  koulu ja pääsen perehtymään tämän syksyn "sisustustöihin". Syksyä kohden motivaatio kasvaa. Se "salainen projektikin" lähestyy. Nyt kuitenkin pulinat pois. Pakko käydä suihkussa, laittaa ripsaria ja huulikiiltoa ja lähteä töihin. Duuni kutsuu! Mukavaa tätä päivää!

/Lisäinformaatiota blogikirppiksestä löytyy TAPAHTUMAN FACEBOOK-SIVUILTA!/

// S jag har din bok, men snart får du den tillbaka. Vi ses snart! Jag har saknat dig!!/

1 kommentti

  1. Oi ihanaa, mullakin on sitten postia laatikossa :)
    Tulee muuten tosi sekalainen kirpparipöytä allekirjoittaneelle. Nuori neiti on kasvanut kesän aikana ohi kaikista kengistään ja kuravaatteistaan ja monet leluistakin on kummallisesti muuttunut lapsellisiksi.

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne